Sanki daha az önce benimle dalga geçen babam degildi.Daha köşeyi dönmeden virajı amaya çalışıyor hihi.Sennur ablam tarafından şişleneceğini anladıgı için benimle uğraşmayı bırakıp övmeye başladı.
Yakışıklı oğlum benim, kimse sana bir şey diyemez merak etme. Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı senin bu baban. Sen aldırma, balıklara devam. Bu arada amcan virajı taaa dün akşamdan döndü haberin olsun.
Ben ne etmişem? O çocuk o şartlarda, onca baskı ve zulüm altında ama her şeye rağmen hala hayatta ve nefes alabiliyorsa benin üfürüklerim (pardon dualarım) sayesindedir. Aha sor kendisine. -zaten altta da yazmış, sağolsun-
Benim gelmeme gerek yok yeğenim, O kendi ayaklarıyla tıpış-tıpış buraya gelecek. Sen az daha dayan, sık dişini. Tekrar öpüyorum o güzel gözlerinden.
E bak şimdi yanlış anladın, yok böyle söylemeyeyim yani yanlış anlattım. Anaaam, dellendi yine.!! Yani diyom ki, yeğenim o kabiliyet sende fazlasıyla varken ne diye böyle dostun-düşmanın içinde kendini beceriksiz gösterecek hareketler yapıyorsun. İçindeki cevheri ne diye zayi edersin? Göster enerjini. Kem gözler de bilsin haddini. Açıktan diyemiyom tabi, kinaye ile anca. O beni anlıyor, biliyorum. He mi yeğenim?