Hangisi daha takım çantası???

Konu, 'Takım Çantası' kısmında cemil sarihan tarafından paylaşıldı.

1. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Katılıyorum :) teşekkürler

2. cemil sarihan

Ben de de yok ama artık almalıyım sanırım çok fazla malzeme var ve küçük çantalarla rezil oluyorum,teşekkürler....

3. cemil sarihan

Teşekkürler...

4. cemil sarihan

5. cemil sarihan

Serdar bey Ferit beyin önerdiği çantayı incelediğimde sizin gibi düşünmeye başladım bende,çok daha kullanışlı sanki bir sırt çantası almak daha iyi olacak ,teşekkürler.

6. cemil sarihan

Teşekkür ederim sırt çantası almak aklıma yattı sanırım daha kullanışlı ve rahat taşınabilir,teşekkürler...

7. cemil sarihan

Neden rahatsız olduğunuzu anlamadım,herhangi bir şeyin reklamını yapmak gibi bir gayem yok,neden böyle düşündüğünüzüde anlamadım,tuhaf bir durum.

8. cemil sarihan

Bu çantayı almaya karar verdim ,konuyla ilgili yanıt veren herkese teşekkür ederim ,sanırım alabileceğim en kullanışlı çanta bu ,hem taşıması kolay,hem baya bir malzeme alacak kadar büyük,hemde olta atarken bile sırtımda olabilir rahatça yerdeğiştirebilirim.Yolculuk esnasında da bir elimde kamış,diğer elimde çanta olmasından daha iyi olur çantanın sırtımda olması...
    http://www.avmarketi.com/asp/product/13507/OKUMA-BACKPACK-SIRT-CANTASI

9. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    En iyisi çeşitli ebatlarda plastik kutular. Mesela lüfer çantası, levrek çantası, muhtelif balıklara ayrı bir çanta, tatlı su çantası, jiging çantası.
    Sonrasında her çantanın içinde çeşitli ebatlarda plastik kutular. Klipslerin ve fırdöndülerin kutusu, iğne kutusu, şamandıra kutusu, stoperlerin ve benzeri malzemelerin kutusu, kurşun kutusu, gibi.
    Hangi balığa gidiyorsan kapacaksın o çantayı yallah. Tabi öncesinde bu çantalar tüm bakımları yapılmış, eksikleri tamamlanmış olmalı. İşte o zaman çok daha kolay ve çabuk olursun. Şimdi kış bir çantada kışlık kıyafetler hazır edilmeli. Hatta benin çay setim dahi her daim hazırdır. Kutusunda çaydanlık takımı, kavonozda çy ve şeker, bardak ve kaşıklar, süzgeç. Tabi küçük tüp.Küçük bit tava ile maşa. Offffff bitmez bu malzeme işi.Kamışlar makineler, bunların yedek misinaları, ipleri, yağı, pas çözücüsü, yedek kafaları, tornavida, pense, karga burun, çeşitli falçatalar, yem kesme tahtası, kafa lambaları, yedek piller, tel livar, kamış ayakları, göğüs çizmesi, yağmurluk, çizme, parka, çeşitli şapkalar, eldiven, uzar gider..........

10. cemil sarihan

Geleceği gördüm bu mesajda , hakkaten böyle bir durum oluşacak sanırım.Bu kutu işi çok iyi bir fikir,kutularıda normal bir sırt çantasında taşımaktan bahsediyorsunuz sanırım,çok mantıklı,böylece hangi ava gidiliyorsa o kutlar alınıp çantaya koyuluyor ,çok iyi fikir,teşekkür ederim...

11. probzen

probzen Oğuz

En İyi Avı:
    37kg yayın
    yeterli büyüklükte valiz daha rahat olur bazı durumlarda,taşıması kolay as omzuna yola devam :)

12. cemil sarihan

İş gitgide büyüyor,çanta ,sırt çantası,valiz sırada bavul var sanrım :) ,bu hızla alışveriş yapmaya devam edersem sanırım bir kaç valiz almam gerkecek :)

13. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Sırt çantası alın bence de. okumanın sırt çantaları var baya fonksiyonel hatta okumanın klipslerinden sonra yaptığı en iyi ürünü bence :D

Olmadı normal bir sırtçantası içine kutular kutular....

14. cemil sarihan

Okumanın çantasını beğendim , onu alabilirim,ama sonra normal çantalar alıp içine kutular kutular koymam gerekecek sanırım :) teşekkürler....

15. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    çoğu kişi sırt çantasını önermiş bende öyle düşünüyorum.. plastik kutuya ne varsa doldurup evde tutmak daha iyi, o gün hangi balık için ava gidilecekse ona uygun takımları hazırlayıp bir çantaya koyup gitmek daha rahat oluyor.. plastik kutuya tüm takımları koyuyoruz ve git gel toz kum doluyor..

16. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    merhaba bendende bır fıkır pazar çantası kalıtelılerınden ne varsa doldur içine çeke çeke götür