Hangisi?

Konu, 'Makineler' kısmında Sven tarafından paylaşıldı.

1. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Ziyaettin kardeşim,alıp kullanmadım ama tercihimi OKUMA RAW 55 yönünde kullanıyorum.
    Hem yedek parça sıkıntısı yaşamazsın,
    Hem yemliye gelir,
    Hemde atçeke gelir.
    Güçlü ve kaliteli olduğuna dair kullananlardan bilgiler yağıyor.

Şimdiden hayırlı olsun inşallah.

2. OMMG

OMMG OKAN

Devir ve hız istiyorsan Cedros 55, güç ve drag istiyorsan Salina II 10000 derim.

3. masi

masi ZIYAETTIN DURAN

Favori Kamış:
    İtalcanna Vertigo 4.20 , Okuma Helios 2,40
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65, Okuma Salina II 10.000 Shimano Exage 2500
    En İyi Avı:
    Kofana
    İsmail ve Okan bey İlginizden dolayı teşekkür ederim. Ocaktan sonra bir set düşünüyorum. Okumanın yeni çıkan kamışlarına da baktım artık uydurucağız birşeyler :) Surf kamış düşünüyorum 3 parçalı mı yoksa kendiliğinden geçmeli plmalıyım karar veremedim.

4. OMMG

OMMG OKAN

Okuma nın yeni çıkan kamışlarını görmediğim için yorum yapamıyacağım ama muhakkak güzeldir.Ben Lineaeefe 10 kilos 4.20 kullanıyorum ve gayet memnunum.

5. masi

masi ZIYAETTIN DURAN

Favori Kamış:
    İtalcanna Vertigo 4.20 , Okuma Helios 2,40
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65, Okuma Salina II 10.000 Shimano Exage 2500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Balık av donanımları oldukça geniş bir yelpazeye sahip.
    İşin içine çok fazla girmediğimden olacak Lİneaeefe çok kullanılan bir kamış birçok kişide gördüm memnun olan sizin gibi birçok kişi var bir kardeşim hariç kendisi İtalcanna Vertigo kullanıyor. Dediğim gibi pek fazla uzmanlık alanım değil Kuş, Kümes hayvanları Köpek (yetiştirme eğitim) Süsbalığı üretim ve satımı, akvaryumlar ve kurulum donanım, Arıcılık bu alanlarda uğraşılarım oldu iş balık avı ve donanım olunca yeniyim formun tüm yazılarını aşağı yukarı kısa sürede okuyup bitirdim.
    Şunu görebiliyorum yanlız makine ve kamışta pek ortak nokta yok. Bu da benim gibi yeni başlayanların kafasını karıştırabiliyor. Hangisini alsam acaba :)...
    İşin aslı en iyiye sahip olmak (minimum maliyet+ yüksek kar ) bunun içinde bol bol araştırmak gerekli....
    İyi geçeler dilerim.

Son düzenleme: 12 Aralık 2010