Harika Bir Av Günü (20.04.2008)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında drmehmetkoo74 tarafından paylaşıldı.

1. unalankara

unalankara Ünal

Favori Kamış:
    OLTA, ZIPKIN
    Favori Makine:
    mitchel makina ve kamış
    En İyi Avı:
    ORFOZ 9.750 Kg.
    Arkadaşlar, hepinizi tebrik ediyorum güzel bir av yapmışsınız. İskenderun tarafında hiç balık avlamadım. Bereketli avlaklar olduğunu biliyorum sizlerde kanıtlamışsınız. Rastgelsin

2. Aramis

Aramis

Ya bunlar nedir.Katliam bu.Yokmu buna bir dur diyecek:) Şaka bir yana harika av olmuş elinize emeğinize sağlık.

3. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Ellarinize sağlık gerçekten güzel bir av olmuş maşallah 3er 5 er çekmişsiniz

4. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Onca yolu teptiğinize değmiş doğrusu :) Sabrın sonu iyi bir av olmuş :) Çok güzel balıklar için tebrikler, paylaşımınız için teşekkürler ederim :)

5. lost_paradise

lost_paradise

Favori Kamış:
    Olta , çapari , zargana topu
    En İyi Avı:
    90 60 90 Manken Balığı :)
    tebrikler baliklar inanilmaz guzeller
    yemesi de bi okadar zevkli olmustur kesin

6. simendifer

simendifer Sennur

Güzel bir gün geçirmişsiniz, tebrik ederim. :) Mercanlar harika görünüyor. Daha da iyileri nasip olur inşallah, rast gelsin. :)

7. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Mehmet bey tebrikler çok güzel balıklar çok güzel bir av olmuş darısı başımıza afiyet olsun

8. lava

lava erdem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kiloluk kalkani72 lüfer 3 kiloluk kırlangıç 80 li yıllar ne bereketliydi
    Tebrikler herşey mükemmel görünüyor

Dikkatimi çeken bir şey oldu rapor da 20 -4 -2008 tarihi gecerken resimlerde 15 - 4 tarihi basılı sanırım bir hata oldu.

Rastgele

9. drmehmetkoo74

drmehmetkoo74

Favori Kamış:
    Yalnızca ve yalnızca olta
    En İyi Avı:
    Mercan, Çupra, Lüfer, Baracüda ve Azman istavrit (ortaya karışık) Miktardan ziyede çeşit önemli
    Erdem Bey. Avımızı bu hafta sonu Pazar günü (20.04.2008) yaptık. Fotoğraf makinasının tarih ayarlarının yapılmamış olmasından dolayı 15.04.2008 tarihi görünüyor. Ben de sizin uyarınızla farketmiş oldum.

10. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    tebrikler
    güzel balıklar :)

11. lampard73

lampard73 fatih

Favori Kamış:
    makina,kamış
    En İyi Avı:
    1.8kg. lagos
    Mehmet bey harika bir av yapmışşınız. Tebrikler.

Gelelim lagos avına: Tebliğlerde boy 30cm. ve sayı 3 adet ve %5 küçüklere izin verilir denmekte. Fotoğraflarda görüldüğü üzere lagosun 30-35 cm.olduğunu tahmin ediyorum. Tam olarak şu günlerde tüm körfez balıkçıları açığa sadece ve sadece lagos avı yapmaya gitmekteler. Bu balıkçıların kullandığı yöntem: bizlerle alakası olmayan 500-700-1000 iğneli barigat (parakete-paragat) ve kullanılan yemde sardalyadır (tüm). Bunun haricinde tebliğlerde lagos avı ile ilgili bilmediğimiz başka bir konu varsa ilgili mesajları yazan arkadaşlar konuya açıklık getirirlerse sevinirim.

12. tommasi

tommasi evrim ertik

Favori Kamış:
    olta,Yengeç
    En İyi Avı:
    Çipura 3.2kg
    estafullah mehmet abi öyle şey olurmu hiç...Benim gözüme küçük geldi belki fotoraftan dolayıdır ama bi iğneleme için söylemedim sadece düşüncemi söyledim ...Kırııcı bişey söylediysem af ola

13. drmehmetkoo74

drmehmetkoo74

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Mercan, Çupra, Lüfer, Baracüda ve Azman istavrit (ortaya karışık) Miktardan ziyede çeşit önemli
    Sadece şaka Evrimciğim... :) :)

14. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Tebrik ederim.Domuz balıkları çok ilgimi çekti gerçekten.Mükemmel ötesi bir av olmuş.

15. nbariso

nbariso N.Barış ÖMÜR

Favori Kamış:
    Olta-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Orfoz 11.5 kg
    Resimlerdeki domuz balıkları özellikle zıpkınla avlamak kolaydır. Domuz gibidir, kendine çok güvenir :)
    Daha önce bir başka başlıktada yazmıştım, buradada tekrar edeyim. Ben o domuz balıklarına, üzerinde 11 kilo kurşun olan ağırlık kemerini ısırttırıp kuyrugundan kaldırırdım, kesinlikle bırakmazdı. Çok kuvvetli bir çenesi vardır.
    Pişirme yöntemine gelince. 2 sefer yedim. Mangala atınca derisi, kösele gibi olup kavlar ve bütün halde çıkarırsın. Yalnız balığın üst (sırt) kısmından çizik atınca daha kolay ve 2 parça halinde çıkar derisi. Sonra pişirmeye devam edilir. Ara ara, büfecilerin tost üzerinde sürdüğü şekilde tereyağ sürerseniz dahada lezzetli oldugunu söylerler.

16. cssturk

cssturk Cenk Bişgen

Favori Kamış:
    Bir sürü Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    Turna
    Yok! Yok! Şaka bu!

Sadece bizi kışkırtmak için hazırlanmış bir komplo... O balıklar gerçek değil plastik oyuncak balık onlar diyeceğim ama nereye kadar kendimi kandırabilirim ki! :D :D

Bu gece de uyku yok bana anlaşılan.... :(

Ama tebrik ederim arkadaşları, en azından bizi de heyecanlandıran bu paylaşım için...

17. drmehmetkoo74

drmehmetkoo74

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Tebrik ve övgüler için herkese teşekkürler. Umarım hepiniz böyle keyifli ve bereketli avlar geçirirsiniz. Hava şartları ve eşim müsade ederlerse bu hafta sonu da balıktayız.