Deniz kenarında doğup ,uzun yıllar başka bir deniz memleketinde kalıp , sonra Anadolu'nun içerilerine doğru gidip deniz balıkçılığı unutan ve yeni bir hastalığa daha tutulan birisi olarak ; artık uzaktan bu oluşuma daha fazla bakamazdım. Şimdiki hastalık arıcılık... http://halilbilen.blogspot.com/ Denizde Aliağa ve İzmir Sasalı/Tuzla'da amatör olarak tekne ile avlandıktan sonra , Es-es'e gelip önceleri Sakarya nehri civarını ezberleyen ama tekne balıkçılığını her zaman arayan , artık balığa gitme arzuları küllenmiş birisi olarak burada yazılanları okudukça küllerin üzerine hafif hafif rüzgar esiyor ve içeriden kömürün ışığı gözüküyor... Biraz daha bu rüzgar eserse tutuşacak ortalık yanacak yine... Ama şuna da inanıyorum ki dünyada herkese av kısmeti belirli bir oranda veriliyor. Dolayısı ile ben İzmir'de bu hakkımı tükettim galiba... Bodruma ineyim bari şu malzemeleri bir gözden geçireyim , hiç olmazsa izinde Bandırma'da birşeyler yaparız...
Aramıza hoşgeldiniz , keyifli paylaşımlar dileriz. Demekki artık tatlısu balıkçılığının vakti gelmiş... Rastgele...
Ailemize hosgeldiniz. Lutfen imza ayarlariniza dogum tarihi, katilinan yer, kan gurubunuzu da eklermisiniz? Keyifli paylasimlarda bulusmak dilegiyle tekrar hosgeldiniz.
Bandırmalı "Mustafa Kurdaş" sen beni tanımadın ha. O mırmırları sakla dedim o kadar... Veya bizimkilere bırakıver...
Bandırmalı "Mustafa Kurdaş Merhaba Bandırmalı bende yarı Bandırmalıyım neden dersen Bandırmadan evliyim her yaz gelirim bu yazda gelicem K peder Paşabayır,da oturuyor tanışırız inşaallah (rastgele)
egehan aramıza hoş geldin..... av tutkusu sanmıyorumki tükensin bu tutku genlerimizde biraz ayrı kalalım bişekilde ve sebeble bi bakmışsınız ya bi su kenarında yada bi dagda,ovadasınız. rasgelsin
anca çözdüm halilll sakın kusura bakma ama tam bulmaca gibi oldu bu iş kendi adını yassana oraya çocuğun adını yazmışşın anca çözdük be seni buralarda gördüğüme sevindim gerçekten
İzinde Balık İşini Garantiye Getirdik ... Eeeee Mustafa abi ; İzinde sendeniz artık... Bizim damada kalırsak işimiz zor...