hatay - dörtyol barınağından balıksız av raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bilge kağan tarafından paylaşıldı.

1. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

canına birşey olmasın.kısmet değilmiş.dün akşam bende turnaya gittim tam 4km kayaların üzerinden yürüdüm.üç saat atçek yaptım ama tık demedi.bu sabah başka bir arkdaşımdan öğrendim akya gelmiş mereya, akya olduğu zaman turna olmuyor.geçen nisan ayında ilk defa levrek vurdu rapalama zar zor kıyıya getirdim balığı sudan çıkartırken heyecan yaptım ve misinam patladı.seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları kendim yaşadım.balığın arkasından bakakaldım.resimlediğin sahtenin mavisinden var birkaç kez denedim ama daha skoru yok.bulabirsem birde senin nar çiçeğini denemek istiyorum.rastgele...

2. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    daiwa saltiga ile bir türlü yıldızımız barışmadı, ben genelde su üstücüyüm. popper'a rover'a ya da bubble pen'e gelsin keratalar.

3. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    bu gün gene duramadım sabah erken saatte aynı yere vardım. bir saat kadar at çek yaptım. bubble pen'e levrek olduğunu sandığım 4 saldırı oldu ama hep ıskaladı. hatta birisini 2-3 m önümde gördüm, kiloluk bir levrek alttan bir anda çıktı sahtenin karnına vurup geri daldı :) ama akyalardan eser yoktu. ben de kendime, avı sonlandırmak için 10 dakika zaman verip nar çiçeğini taktım ve 2. atışta uzaktan popperin arkasında kocaman bir şeyin geldiğini gördüm. tamam dedim, akya geliyor.

sahteyi hızlandırdım ama balık atlamadı, taşın üzerine çöküp oturmuş olduğumdan balık önüme kadar geldi. o an çok şaşırdım :eek: dünya gözüyle ilk kez lambuka gördüm :) yaklaşık 70 cm vardı. kocaman kafasını, sırtındaki yelesini, yanar döner yeşilini açıkca gördüm. balık hemen önüme kadar geldikten sonra bir anda dönüverip kayboldu :) bu nar çiçeğini hiç sevmiyordum ama kanım ısınmaya başladı.:thumb: