Of yaa nasıl özledim oraları anlatamam! Gidip bayılana kadar dalasım var! Aldın götürdün abi bizi de oralara, sahilde oturup denizi izlemiş gibi oldum en azından, sağolasın. Yalnız o videonun sonundaki poşet benzeri şey çok ayrı bir hava katmış haa. Sanki bir yaratık seni kıyıya kadar takip etmiş de son bir kez bakıp dalmış gibi olmuş. Korku filmi gibi, caretta kadir peşinde
orda caretta çok biir kaç sefer yumurta buldum daldığımda o gün bu gündür hava sakin burda,deniz çarşaf misali,çok berrak.dün sabah suyu akşam suyu denedim nafileidk bu gün hava çok güzel.tam yüzülecek hava var rüzgar yok göl kamışı ile eğlencelik av yapacağım denizde bu gün
Kefal, sokar, melanur. Dibe atarsan belki mırmır, karagöz, sargoz. Arada iyi gider böyle avlar, fazla uzak kalmamak lazım. Özletir kendini, hele böyle atçekin verimsiz olduğu zamanlarda.. Rastgelsin.
çekim yapacağım göl kamışı ile biraz dan çıkacağımreeling atçek yaparken molalarda da göl kamışı ile çalışacağım
şuan burda da hava yağışlı geçiyor 3 gündür biraz yüksek kesimlere kar yağmış,daha yüksek bölgelerde zaten kar vardı deniz coştu yaklaşılmıyor yaklaşsan bile çamur verim kötü..gene 1 hafta pinekliyeceğiz bu gidişle