Merhabalar, Bugün(06.03.2007) Salı günü, uçuş sırasında çektiğim Tekirdağ ve Marmara Denizi'nden güzel manzaraları sizlerle paylaşmak istedim. Hava ve görüş çok uygundu, Istanbul ve çevresi parçalı bulutlu iken Tekirdağ ve civarları pırıl pırıl idi. Fotoğraflar 5500ft'den (5500x0.305=1700mt) çekilmiştir, uçak ise Katana DV-20'dir. Herkese iyi akşamlar dilerim. İleride ufukta gözüken burun Marmara Ereğlisi Tekirdağ şehrinin genel görüntüsü Tekirdağın doğusundan Şarköy ve Gelibolu'ya doğru uzanan sahil şeridi Silivri Açıklarında ağ atmış bir tekne, ağ ilginç bir görüntü oluşturmuş Uçağımız DV-20 ve arkasında Çorlu Havalimanı'nda park halinde duran YAK-42D model Ukrayna tescilli uçak.
İnsan oralara kadar giderde yazlığımızın fotosunu cekmezmi yahu Silivri koyu ile gümüşyaka koyunun birleştiği noktadaki burundaki site.
Teşekkür ederiz. Senin gözlerinden harika manzaralar izledik. Devamınıda bekleriz.Eline gözüne sağlık.
Tam isabet... Sevgili Kutay, Bu çektiğin fotoğraflar benim için ayrı bir önem arzediyor. Ben 1999 yılında 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında askerliğimi yapmıştım. Çekmiş olduğun fotoğrafların çoğunda benim askerlik yaptığım birlik çıkmış (Denize uzanan liman iskelesinin sağ tarafında kalan alan). Hani senden Tekirdağın şu kısmının fotoğrafını çek desem bu kadar iyi olmazdı. Tam isabet olmuş. Beni sabah sabah o günlere götürdün. Teşekkür ederim. Sana iyi uçuşlar dilerim.
Çorlu ve Birol abinin yazlığının fotolarını çektim bugün, ama çok geç oldu yatmam lazım, yarın yükleyebilirim anca