Hayal Kırılığı ama Tava Doldu.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında shadowpane tarafından paylaşıldı.

1. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun.

ferhan abi merhaba,

evet uzun zamandır kandilliye gelmiyorum. anadolu yakasındaki balıklar beni çileden çıkartıyordu. defneden başka birşey yoktu. şimdilerde daha iyi olduğunu öğrendim ve geçen hafta kanlıcada bir yoklama yaptım azda olsa tavamız gene doldu. dün akşamda kanlıca ve kandilliye uğradım balık tutan yoktu bizim mekanda gene müdavimler oradaydı tat yok ama 2/3 alıp gidiyoruz dediler, bu haftayıda pas geçmek zorundayım. haftaya inşallah görüşrüz abicim.

kamışla alakalı olarak yüz yüze detaylıca konuşuruz. 3/4 metre için kendimi hırpaladığıma değmez dedim ve bir arkadaşıma verdim. şimdiye kadar kullandığım erimi en iyi kamış super aero techinum dur. yardımların için teşekkür ederim ferhan abi, sağlıcakla kalın.

sen efsanesin,

2. ozkan79

ozkan79 özkan

Artik seni avrupa yakasi avlaklarindan baska avaklar kurutmaz :D :D

Bu sene haric onceki seneler ozelliklede gecen sene nerede ise tum anadolu yakasi avrupa yakasina tasiniyordu sende katildin kervana :laughing: