Hazırlamış gibi yapan ve hazırlamaya çalışan yüreği kocaman kardeşlerim, hayal kenti Tortum, nefis bir fotoğraf derlemesi ve bir o kadar nefis müziği ile, başka bir hayal alemine sürükledi beni Muhteşemsiniz, sağolun
Nuri abime ve Murat abime ve tüm Dadaşlara selam olsun.Çok güzel bir video olmuş daha önceki foto çalışmalarıda çok iyiydi.Elinize yüreğinize sağlık.
sizde sağ olun teşekkür ederim benimki sadece basit bir slayt hazırlama işi asıl iş balli ye ait her fotoğraf çekmeye başladığında en az bir saat benimle kavga etse de yine bıkmaz çekmeye devam eder ve ortaya bu sonuç çıkar. Aleyküm selam .Teşekkür ederim sizinde bu değerli yorumlarınız için yüreğinize sağlık
Nuri Baba mükemmel bir çalışma olmuş, fotoğrafların bazıları flu ama bu da ayrı bir tat katmış. Elinize, yüreğinize sağlık.
Canım hocam, güzel kardeşim beğendiğine sevindim. Çok teşekkür ederim. Gerçi bu konuya yazmama yönünde kararım vardı ancak saygıdeğer hocam böylesi güzel dileklerde bulununca bu seferlik yeminimi bozmanın mahsuru olmaz diye düşündüm. Tekrar teşekkürler. Selam sevgi ve saygılarımla muhterem hocam.