Selam arkadaşlar, Hep bir dedem olmasını istemişimdir;çocukken beni balığa götüren,iğneler parmaklarıma batarken gelecek balığın öyküsünü anlatan.. Arada balığın efsanesini anlatırken hayattanda alıntılar yapan,nedeni ve niçini çocuk kafamda deniz kenarında sorgularken dünü ve bu günü unutarak,soğuk sabahın kıyısında paylaşmak... Rahmetli dedem süvariydi,balıkçı değil..Zaten doğduğu yerdede deniz yoktu.!! Yinede çok iyi insandı... Belkide her yetişkinin böyle bir hayal geçmişi olabilir. Bende o hayali çocuklarıma ve torunlarıma vermek istiyorum.. balıkta olduğum zamanlarda geçmiş ve gelecek sanki iç içe gibi,kaçış yolumu meditasyonmu çözemedim.. Balıkçı dedem yok ama geçmişte, onlarca balıkçı arkadaşım olacağına inanıyorum gelecekte.!!!
aramıza hoşgeldiniz hüseyin abi.dedem sağolsun bana aşıladı avcılığı,ben şanslılardanım herhalde.sizden çok şey öğreneceğimizi tahmin ediyorum şimdiden tekşekkürler
Üstadım Hoşgeldin... Ne mutlu torunlarına ki...Balıkçı bir dedeleri var... Ama hayat işte..Onlarda Süvari hikayeleri duymaktan hoşlanacak belki balık avından değil... Sağlıcakla kal aramızda..
Aramıza hoşgeldiniz hüseyin abi... Yaşananları paylaşmaktır birazda hayata anlam katan..Nice paylaşımlara...
Balık Değil Kaderimiz... Belki de suda aradığımız balık değil, kaderimiz Karada bir türlü bulamadığımız Yaşamda karşılanmamış beklentimiz
Merhabalar, hoşgeldiniz. Yazdıklarınızı okurken gülümsedim. Beni balığa dedem götürürdü.. Beraber takılırdık onunla deniz kıyısında. Şimdi evden çıkamayacak kadar yaşlı.. Bende dostlarımla paylaşıyorum artık balık avını..
hoşgeldin hüseyin abi,siz dedenizden öğrenmediniz balıkçılığı, ama torunlarınıza öğretme imkanınız olur inşallah....