buda bir alternatif.. hatta güzel fikir.. sonradanda gruba katılınır.. sen önce bir karar ver ciddi ciddi..
sabah 9:00 da orada bulunmakta fayda var. en azından gün ölmez.. akşam için istediğiniz zaman hareket adebilirsiniz nasılsa araçlarla gelecek arkadaşlar olacaktır..
Ama şöyle bir şey onlar oturmak isterse ben mi kalkın gidelim dicem.Tam olarak olmasa da kaç gibi döneriz.Bu konu benim için önemli.Bazı kişiler dalga geçmesin lütfen.
kiminle gideceğine bağlı.. servis olursa ortak bir karar verilir.. sanırım 19:30 civarı hareket başlar gibi..
Sevil kardeşim dalga geçilmiyor lütfen Bülent abinin yazdıklarını dikkate al.... Akşam 6-7 den önce de dönen olmaz daha geç dönülür ama erken dönülmez....
Ben ciddiye alıyorum zaten Bülent abiye demedim.O kendini biliyor benimle dalga geçen yani.Ben gece falan dönersiniz diye korktum sadece yinede bir sorayım dedim.
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve ailesi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe 12. N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi zeliha 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü
Haklısın Ömer abi asker gibi gün sayar olduk...... Gel teskere gel teskere Bitsin bu gurbeettt...........
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve ailesi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe 12. N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi zeliha 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü
Ooo...Can nerelerdesin yaa...... Nereye sığarmıyız sahilemi sığarız abicim ne var...... Çocukları kucağımıza alırız......
Sevil ben Nokta'da oturuyorum. İstersen ben seni alırım. Hanım ile beraber etti 3, 2'de misafirler gelirse olduk 5. Tam bir arabalık ( Tam bir kovurmalık ) olduk işte. İSTERSEN.