Merak etme kardeşim. Arabamız kamyonet gibi KARTAL. Bagajına malzemeleri, 3 kişi arka koltuk,2 kişi de önde değme keyfimize.
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: aysep - bulsep beta izmir - birahas ve asrın figen - canazor-candan derya kuzusu ve ailesi ömer65 ve ailesi çiğdem yüce35 ve ailesi ufukkula sarıkafa lady2407 yörükefe N@mık Albatros1 ve ailesi celen mustafa ve eşi zeliha siyahca ve eşi lojistik45 ve eşi sırtıcı ve çözücü
Can bu isteklerini istersen Ömer abinin arabaya alalım onun araba daha müsait... Gerçi senin dükkanda yeteri kadar stok var mı bilemem......
deniz beni çağırıyor İşte geldim burdayım,olayı bana yükleyebilirsiz arkadaşlar ben müsaitim yanlız soğuk su ile beyaz peyniride alayım (kaybolmasın o telaş içinde)
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve ailesi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi zeliha 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü
Arkadaşlar herkese günaydın. Bu organizasyon hakkında bir iki sorum var, acaba katılımcılar birbirlerini daha önceden tanıyan arkadaşlar mıdır, yani tanıdık arkadaşların görüşmesi midir? Yoksa yeni katılımcılar da kabul edilir mi? şayet öyleyse ben ve işim de katılmayı isteriz (daha ona sormadım ama ister ister o da ister ) Ben de forumumuzun yeni sayılacak bir üyesi olarak sizlerle tanışmış olurum. (şayet o gün bir aksilik olmazsa) . Saygılarımla.
Bu organizasyonlar herkese açık organizasyonlar.. Siz içinizi ferah tutun. Arkadaşlarım katılımınıza sevineceklerdir.. Bir amaç etrafında toplanmış bir grup insanız biz. Ortak zevklerimiz var ve paylaşarak çoğaltıyoruz bilgimizi. Becerilerimizi geliştiriyoruz. Katılımız bu zenginliğe artı getirecektir..
sevgili şükrü kardeşim tabikide katılabilirsiniz. sizleri aramızda görmekten mutlu oluruz. zaten amacımızda bu. daha önce oluşturduğumuz organizasyonlardan birbirleriyle tanışan arkadaşlarımız olduğu gibi, ilk kez bir araya geleceğimiz arkadaşlarımızda mevcut. inanın yabancılık çekmezsiniz. her organizasyonda aramıza katılan yeni üyelerimizle gün geçtikçe büyüyoruz.. sevgiyle kalın rastgelsin..
KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve ailesi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi zeliha 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18.şükrü üzümcü ve eşi
Kızım hazırlan bak sende geliyosun... Öle bahane kabul etmiyorum ona göre.... Zaten mecbursun gelmeye hani istersen şöle bir hatırlatma yapayım sana 26 Mayıs ne ifade ediyo bilememm yaniiiii......