İnan ben inanılmaz isterim katılmayı. Ama niyetine bile giremiyorum ne yazık ki.. Peeekkkk Çoookk nedenden ötürü. Zaten yazılanları okurken falan aklım kalıyor sizde.. Keşke mümkün olsada her organizasyona katılabilsem.
Bak bu tam bilim kurgu olurdu... Zaten çok yoğun çalışan Utku. Eminim O da sizlerle olmayı çok ister, siz Ankaraya gelince..
İlginize teşekkürler, o halde inşallah bir aksilik olmazsa 22 nisanda görüşmek üzere. Sanıyorum bu başlık altında haberleşebiliriz. Organizasyon öncesi hazırlıklarda da yardımcıı olmayı isterim. saygılarımla
gelişmeleri buradan takip edersiniz şükrü kardeş.. arada fırsat olursa görüşelim .. iyi çalışmalar kolay gelsin..
Birşeymi dediniz sayın Ahmet beyyy...... Bence Utku kalsın Ankara'da,sende iş yerinde kal biz gidelim pikniğe.... Aylinnnn....hazırlan hadi gidiyoruz.....
bu arada unutmadan sorayım;gideceğimiz tarihte gideceğimiz yerde hangi balık vardır? hangi oltayı kullanmak gerekir yem v.s?varsa daha önceden bilen paylaşırsa iyi olur.
Günümüz biraz yaklaşsın, burdan gerekli bilgiler verilecektir. Yok ben şimdiden takım hazırlayım dersen de kıyıdan kullandığımız her türlü dip takımından 3-4 takım hazırla derim.. Bölgenin durumu hakkında Bulent abi pazartesi bilgi verecek. Önereceğim iğneler Mustad 496 - 1-2-3-4-5 , 505 - 1-2-3-4-5 olabilir
şimdiden söyleyeyim zeminin bazı yerleri problem olabilir. o yüzden bol yedekli gelmekte yarar var. özellikle ahtapot çıkabilir.. bunun yarında tabikide çupra, mırmır, karagöz, atçekte levrek şansı var.. şimdiden silikon yapay yem temin etmeye çalış
Ufuk sen baya baya balık tutmayı düşünüyorsun galiba... Ya kardeşim piknik diyoruz.. Futbol maçı Veleybol Tavla Okey Mangal tekir anla artık...
he masallah, 3-5 gun uzak kaldik, ne coskular verilmis ortama... ileriki gunlerde teyit etmek kaydiyla, gulgun'le orada olmaktan cok buyuk mutluluk duyacagimizi bildirmek istedim. o haftasonuna kesinlesmemis bir durum var kesinlesince teyit edecegim, ama gelmek yonunde niyetli oldugum biline...
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve ailesi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi zeliha 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18 sentha ve eşi