Allahım yanlışmı görüyorum yoksa Onur ve eşi diye yazıyor doğrumu.... Cancağzım ben sizden ümidi kesmiştim...... Az daha sizi unutuyorduk yani...
herkese merhabalar sitenizi yeni buldum yaklaşık 2 saattir sitede dolaşıyorum ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım üye olmak ta yeni aklıma geldi umarım başka organizasyonlarda görüşürüz adminlere de böyle bir site hazırladıkları için teşekkür ediyorum rastgelsin herkese
Aramıza ve Ailemize hoşgeldiniz... Yanlız sizden bir ricam var. Profilinizdeki İmza Ayarlanırızdan gerekli düzenlemeyi yapmanızı ve tanışma bölümünden sizi bizlere tanıtacak bir tanışma metni yazmanızı rica edeceğim. Tekrar hosşgeldiniz...
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe + 4 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe + 4 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi
Eee daha önce benim de adım yazıyordu niye çıkardınızzzz Yoksa beni beğenmiyormusunuz İnşallah eşim ve bende katılmak istiyoruz. Resmi yayınlanan koya geçtiğimiz yaz eşimle beraber gittik. Kendisinin su altına olan korkusunu yenmek için çalışmalar yaptık. HArika bir dip yapısı var güzel sargozlar gördüm, tabi bu mevsim ne olur bilemem. Ama bol bol takım kopartacağımız kesin. Saygılarımla
kolay gelsın.herkeze can kardesın yaptıgı lıstede 15 .sırada kendımı gorunce sevınmıstım. dıger bır lıetede adımız yok demekkı bız can kardesın organızasyonuna katılıyoruz. onur duyarım.can kardesın organızasyonunda olmaktan. bu arada dıger lısteyede asıl den gırıs yapamassak yedekten yazarsanız memnun olurum
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe + 4 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi
biz gelsek de gelmesek de bizim cipuralar lidaki senin gozunde...olsun, biz biraraya gelebilelim de sen istedigini de... bunun isi var, gucu var, sagligi var, hastaligi var, zamani var, zamansizligi var, var oglu var. unutulmak bu kadar kolaysa, sen zaten kes umidi bizden yenge...
Valla Onur beycim ümidimi kesmeye hiç niyetim yok..... Allah bir mani getirmez ise ya geleceksiniz,ya geleceksiniz o kadar.....
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe + 4 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi Şimdilik 36 Büyük + çocuklar 36 tekir demek aynı zamanda
KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe + 4 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi yapılacak izmir org.da bulunmak beni çoooook mutlu edecek eşim ve kızımla eyerki uygun görürseniz katılmak isterim +1 bizden derinsu ,ebru, burak akkuzu hava şartları umarım kötü olmaz çünkü kızım çoook küçük saygılar
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe + 4 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi 21. levrekçi burak ve ailesi
arkadaslar gelmeyı cok ısterdım.keske basma zaman olsaydı.bende tatılı fırsat sayıp bodruma gıdecektım.ınsallah bıdakı sefere beraber oluruz... simdiden iyi eglenceler...