merhabalar. öncelikle bu fikir için teşekkür ederim. ben de bu organizasyonda olmak istiyorum. ayrıca yanımda kesin olmamakla artı 1 olarak ekleyebilirmisiniz
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe + 4 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi 21. levrekçi burak ve ailesi 22.mzfozt +1
Bület'cim ben (lady2407) Sevil de bizim ile gelir diyerek 5 kişiyim dedim. Ben,Hanım,iki de misafir etti 4. Sevil'den ses çıkmadı ama oda bizimle gelirse olduk 5.
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi 21. levrekçi burak ve ailesi 22.mzfozt +1 23.zorokoc +2 Foça için hava tahmini : http://www.windfinder.com/forecast/foca_izmir-cigli
Servis sorunu? arkadaşlar malum hepimizin arabası yok.Servis konusunu halletmemiz lazım bence.Servis olursa kesin gelmek istiyorum.Yoksa ulaşım sorunu yüzünden ben ve eşim katılamayacağız
akına kulak vermekte fayda var.kendi imkanıyla gelemicek olan çok değilse yer olan taşıtlarda ya da bir başka şekilde bu sorunu çözmek gerekli.eğer olacaksa,şimdiden servis olayının halletmemiz gerek.
Şimdiye kadar kimseyi yarı yolda koymadık çok şükür,bırakmayızda Servis olmasada arabalarda yer konusunda plan yaparız , yeterki dostlarımız gelsin
bundan zaten şüphemiz yok can abi.Hem akın hem Ben yakın oturuyoruz.özkanlar tansaş civarı.maksat kimseyi rahatsız etmemek o yüzden.
sevgili bulent abi yaz bizide listeye ben esim ve kızım.Allah'tan bir mani cıkmassa yanınızda olmak isteriz...
Arkadaşlar ben ve eşim iki kişiyiz, arabamız minibüs, bazı eşyaları ve 3 kişiyi daha rahatça alabiliriz, tabi eğer o gün olur da bi mani çıkarsa kimseyi yolda bırakmak istemem son 2-3 gün kala planlarız. ama memnuniyetle 3 arkadaşımız bizimle gelebilir.
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi 21. levrekçi burak ve ailesi 22.mzfozt +1 23.zorokoc +2 24.ogun ve eşi Foça için hava tahmini : http://www.windfinder.com/forecast/foca_izmir-cigli