namık abi sen en iyisi gelirken iki tane "yengen" ala gel ben çay demlerim abi. ama evren büfeden al abi sen onları tabi taşınıp , kapanmadıysa orası
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi 21. levrekçi burak ve ailesi 22.mzfozt +1 23.zorokoc +2 24.ogun ve eşi 25. deepbourne ve ve 26.bigfish ve ? 27.steelrock ve çıntar 28.tilki35 ve eşi 29.hakan28 ve eşi
namık sen bizi müjdat abi ile birlikte antalyaya davet etmedin ama biz seni müjdat abi ile birlikte kahvaltıa davet ediyoruz...menü....hamsi mıhlama..hamsi tava...hamsi böreği...hamsi pilavı...utanmasam hamsi cayıda ikram edeceğim...az kaldı
Yada dur...Hadi acıdım gene ellerimle ve merdanemle sana bir börek açarım.... Ayrıca KEK te yaparım diet KEK..........
Sevgili bayan arkadaşlarım gerçekleşek bu organizasyonumuz için gerekli yemek vs....olaylarını yavaş yavaş ayarlamaya başlasak diyorum sizce de uygun olur ise sırayla yazalım...... Üye olmayan bayan arkadaşlarımızın listede isimlerinin bulunması için eşleri yardım ederler ise onlarında ne yapmak istediğini öğrenmiş oluruz...... Biz sadece hamurişi bölümünü halledelim diğer et vs...beylere bırakalım... 1.Islak kek (beta izmir) şeklinde alta devam edebiliriz......
ulaşım sorununu nasıl hallediyoruz, bu konuda ne gibi bir çözüm bulabiliriz. eğer servis gibi bir şey ayarlayabilirsek benimle gelecek olan sayısı +3 olarak değiştirebilirmiyiz. saygılarımla
benim eşim ufuk olacak bekar değilim bu arada biz alışığız zaten balık avlamaya gidip ama olmayınca mangalda tavuk yapmaya değil mi ufuk yapmayınca mangal yapılıyor
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi 21. levrekçi burak ve ailesi 22.mzfozt +1 23.zorokoc +2 24.ogun ve eşi 25. deepbourne ve ve 26.bigfish ve ? 27.steelrock ve çıntar 28.tilki35 ve eşi 29.hakan28 ve eşi Eeeee nerde kalmıştık....
Hadii İzmiiiiir Ver coşkuyu organizasyona Görelim Ege' nin coşkusunu Nasıl organizasyon yapılır görsün Türkiye
Sevgili bayan arkadaşlarım gerçekleşek bu organizasyonumuz için gerekli yemek vs....olaylarını yavaş yavaş ayarlamaya başlasak diyorum sizce de uygun olur ise sırayla yazalım...... Üye olmayan bayan arkadaşlarımızın listede isimlerinin bulunması için eşleri yardım ederler ise onlarında ne yapmak istediğini öğrenmiş oluruz...... Biz sadece hamurişi bölümünü halledelim diğer et vs...beylere bırakalım... 1.Islak kek,peynirli börek (beta izmir) 2.Kısır,puaça ve kurabiye (Aysep) 3.Pasta ve kızartma (Mercan yenge) 4.Yaprak sarması (Seval) 5.Tiramisu(Figen) 6.Spesyal(ufuk)
öncelikle tanışma bölümüne bir konu açtıktan sonra imza ayarlarınızıda tamamlayabilirseniz seve seve sizi listemize alırız tabikide.