Bir önerim var arkadaşlar Yani tamam , bayanlar için oluşturulan listeye bir itirazım yok Hepimiz bişeyler hazırlıyacağız. Ama mutfak sadece bayanların işi değil Katılımcı erkek arkadaşlarımızda hünerlerini sergileyebilir Biz bayanların beğenisine sunabilir Hani diyorum ki hatta onların hazırladıkları için belki bir yarışma bile düzenleyebiliriz. Birinciye sürpriz bir trofe benden
Kanımca bu cümlelerde bir hainlik seziyorummm!! Erkekleri birbirine düşürüp herşeyin bayanlara kalması mı geçiyor aklınızdan yoksa başka birşeyler de olabilir!!!
Yok Ufuk kardeşim öyle bir şey asla olamaz Aklınıza öyle şeyler getirmeyin lütfen Sadece tüm katılımcıları harekete geçirmek adına algılanabilir Başta da belirttiğim gibi sadece bir öneri benimkisi Zaten biz bayanlar üzerimize düşeni yapacağız Ne yapalım trofeyi de biz bayanlar kendi aramızda paylaşırız artık
yok abla,beğendim aslında fikri! Ben varım,zaten yazıyor adım orda ''yarışmaya spesiyalimle katılıyorum izmirden!! Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ama olmuyorki böyle de arkadaşlar, yazıp yazıp imrendiriyorsunuz. Göz hakkı diye bir şey var. Ben göz hakkımı isterim. Bana ne! Bana ne!
Vallahi yazdık iki satır bişeyler öneri adı altında ama Ufuk kardeşim dışında pek ilgi gösteren olmadı henüz Bekliyoruz bakalım
Allah işte filozof abim çözüm buldu bile.... Hee...dimi abi bunlarda herşey olsun istiyolar olurmu hiçç....