ilk mesaj genelde çooook farklı bi hale döndüğü için pek dikkatte almamıştım açıkçası benim iş perşembeden önce belli olmaz maalesef
KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi 21. levrekçi burak ve ailesi 22.mzfozt +1 23.zorokoc +2 24.ogun ve eşi 25. deepbourne ve ve 26.bigfish ve ? 27.steelrock ve çıntar 28.tilki35 ve eşi 29.hakan28 ve eşi 30.yalcınicli - seval ve uçars 31.spider ve eşi+1 kırmızı: araç sorunu olan arkadaşlardır..
1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi 17.sırtıcı ve çözücü 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi 21. levrekçi burak ve ailesi 22.mzfozt +1 23.zorokoc +2 24.ogun ve eşi 25. deepbourne ve ve 26.bigfish ve ? 27.steelrock ve çıntar 28.tilki35 ve eşi 29.hakan28 ve eşi 30.yalcınicli - seval ve uçars 31.spider ve eşi+1 32.poyrazpınar kırmızı: araç sorunu olanlar
Sevgili arkadaşlar.. Hafta sonu organizasyon için eski foçaya gittim. Daha önceden düşünülen koyda sezon hazırlıkları var. Adamlar bizim için bir yer ayırabilecekler. Ulaşım deniz kıyısına kadar araçlarımızla yapılabilecek. Bizlere masa ve sandalye temin ediyorlar. Wc imkanı mevcut. Mangal yakma şansımız da var tabiki. Kişi başına 5 ytl. __________________________________________________________________
Bülent abi teşekkür ederiz çalışmalarınız için... Gerçekten fotoğraflardaki alan rahat ve güzel görünüyor,sanırım ada dediğiniz gibi daha yeşil,daha doğal... Bakalım İzmir ne düşünüyor...
Son Dakika !!! Süpriz.. Annem de katılacak 3 nesil bir arada geleceğiz.. Annem, Bendeniz Spider ve Eşim (Tuba), Benim ufaklık (Altan Berk)
Bülent abi emeğin için teşekkürler. Ada denilen yer sanırım daha iyi olur. Bende diğer katılımcıların fikirlerini merak ile beklemekteyim saygılarımla
Bülent abi ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş teşekkürler . Benim fikrim Adadan yana .sanırım herkes fikrini açıklayınca netlik kazanır tekrardan teşekkürler abi.