Bence birinci yer daha uygun olur Hem araçlarımız yanımızda olur hemde tekneyle ulaşım sorunu filan olmaz o kadar kalabalığı adaya nakil zor olur kanısındayım tekneye binemiyecek olanlar vardır aramızda,çoluk çocuk açısından yani
Küçük çocukların oluşu, taşınacak yükler ve sabahın çok erken saatlerinde hazırlık yapacak olanlar için, tercihim ada değil, kardan ulaşılan koydur. Anket için oyumu kullandığımda, sonucunu gördüm ki, ada tavan yapmış. Anketin doğruluğundan süpheliyim. Organizasyona katılmayanların oy kullanmadığını nereden biliyoruz?
Tekne derken . organizasyonlarda gördüğümüz büyük (25-30 kişilik) teknelerden ise süper olur Açıkçası Ankara'dan kalkıp gelince bi tuzlu su üzerinde seyahat iyi olacak özledik valla.. kişi başı 5 YTL tekne dahil olan nasıl bir şey acaba?
Arkadaşlar, sözü geçen adayı gitmiş ve görmüş biri olarak, hayallerinizi süsleyecek kadar güzel olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Öte yandan, düşüncemi bir önceki mesajımda belirttim. Anketin doğruluğundan şüpheliyim.
Gayet basit. Anketin, tüm site ahalisine açık bir anket oluşu. Yani Yenizellandadan Alp bey de oy kullanabilir.
onunda çözümü var bana göre. oyların sayısından ziyede gelecek olanların yorumu okunarak bu konuda şüpheler ortadan kalkar
Aslında cok doğru bir noktaya değinmişsin Can, ben ilk başta ada demiştim ama sanırım sen haklısın teşekkürler
Yalıçın abi bu konuda haklı Anket yerine,buraya katılanların görüşlerine istinaden yer seçimi daha iyi olur bence
İlk başta fikrin çıkışı koy idi.. görünen o ki bu şekildeki anket sorun oluşturacak. o yüzden ada fikrini şimdilik bir kenara koyuyoruz.. günler cuvala girmedi ya.. 2-3 hafta sonra da bir ada organizesi yapabiliriz. o zaman kamalıda olabilir. çadır imkanı var. ada lehinde oy kullanan arkadaşlardan özür dileyerek ve onlar için başka bir zaman başka bir organnize sözü vererek ada fikrini iptal ediyorum.
tabiki bülent abi neden olmasın. dediğin gibi günler cuvala girmedi zaman çok. başka zamana artık. zaten önemli olan hep bir arada olmak değil mi? saygılarımla
Arkadaşlar, sadece çıkınını alıp gelecek olan arkadaşlara ada cazip geliyor biliyorum ama, iki adet kuzu, onlara yetecek miktarda odun kömürü (yaklaşık iki çuval), onları çevirmede kullanılacak demir aparatlar vs. vs. bunların taşınmasını göz önünde bulundurulduğunda zaten "KOY" en matıklısıydı. Vatana, millete hayırlı olsun.