enson güncellemedir.. 1. aysep – bulsep * 2. beta izmir – birahas ve asrın * 3. figen – canazor – candan * 4. derya kuzusu ve ailesi * 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula * 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı * 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 * 17.sırtıcı ve çözücü * 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi 21. levrekçi burak ve ailesi 22.mzfozt +1* 23.zorokoc +2 24.ogun ve eşi 25. deepbourne * 26.bigfish * 27.steelrock * 28.tilki35 ve eşi * 29.hakan28 ve eşi 30.yalcınicli - seval ve uçarsu * 31.spider ve eşi+1 ve annesi 32.poyrazpınar 33.ercancoban ve eşi * kuzucular..
Kuzu iyi fikir Yemek konusunda hemen herşeye uyabilirim Fakat 2 kuzu fazla olacaktır diye düşünüyorum çok da doyumluk olmasına gerek yok sanırım bence katılımcı sayısında aksama olabilir kişi başına düşecek et ve maliyet oranları da artabilir... Bu arada dip not : misafir kalacağımız evdeki mutfak ve malzeme durumunu net bilmiyorum bu nedenle söz olmamakla beraber ... biz de kek yapmayı planlıyoruz..
Yer varda Can abi siz 5de gidiyormuşsunuz mesela ben o saatte gelemem.İşte kimseye yük olmadan kendim kendime gelmek isterim yani.
Anlaşılan bu öğrenci milleti dışında araç sorunu olan yok (Başlık yukarıda kalsın da belki acıyan olur )
bizim okula ring servisi yapan 525 te şoför tanıdık abi var. onu da çağıralım bizi 525 ile götürür hem kimseye yükde olmayız
Ordan 525 geçmez kardeş.. İki sokak arkadan 605 kalkıyor ona bin, 605 hemen koyun yanından geçiyor fazlada yürümesiniz...
Kuzu derdine daldınız, diğer yemeklerin listesini yayınlamaz oldunuz Söz, listedeki yemekleri okurken ağzımın suyu aksa bile konunuza damlatmayacağım