9.Un kurabiyesi (Sevil lady)[/QUOTE] liste çok gerilerde kalmış biraz ön planda durmasında fayda var ama değil mi
bişey olmaz ben 4 yıldır biniyorum şimdiye kadar başıma gelenler ve şahit olduklarım 1-bir hoca düştü kolu kırıldı 2-otobüsten inerken kapı çarpması sonucu omuzum incidi 3-otobüsten inerken kapıya takıldım( kapı bana da takıldı diyebiliriz)tişömrtüm yırtıldı 4-hareket halinde 525'in arka camı düştü şimdilik bu kadar allah daha fazlasını göstermesin
enson güncellemedir.. 1. aysep – bulsep * 2. beta izmir – birahas ve asrın * 3. figen – canazor – candan * 4. derya kuzusu ve ailesi * 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula * 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı * 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.lojistik45 * 16.sırtıcı ve çözücü * 17. sentha ve eşi 18.sukru uzumcu ve eşi 19. tugay sahin ve eşi 20. levrekçi burak ve ailesi 21.mzfozt +1* 22.zorokoc +2 23.ogun ve eşi 24. deepbourne * 25.bigfish * 26.steelrock * 27.tilki35 ve eşi * 28.hakan28 ve eşi 29.yalcınicli - seval ve uçarsu * 30.spider ve eşi+1 ve annesi 31.poyrazpınar 32.ercancoban ve eşi * kuzucular..
İzmir - Çanakkale yolunun 39 km'sinden sola sapıp 26 km. sonra Foça'ya ulaşılır. İzmir'den çıktıktan sonra Karşıyaka, Çiğli, Menemen'den sonra Buruncuk'u geçince ilk ışıklardan sola döndüğünüzde artık Foça yolundasınız. Eski foçaya ulaştıktan sonra sağa ( yeni foça yönüne) doğru yol alıyoruz. Yaklaşık 3 km lik bir yolumuz var.. askeriye, fokai otel, küçük bir rampa hanedan oteli de geçtikten sonra bir küçük rampa daha.. solda deniz ve fransız tatil köyü, hemen tatil köyü bitiminden sola deniz kıyısına giren toprak yol.. ve DİBA koyuna hoşgeldiniz..
Güzel bir tarif olmuş. Bülent Abi 3 km yi nasıl ölçtün. Abi Metrelerdin mi ? İnsan yaklaşık yada hemen hemen 3 km der. Ya 2km 800 m ise felan yani.
Sevgili Can ve Ahmet Abi yer seçimi iyi ama mevsim kötü seçim artık şansınıza yanın mı diyelim yada tüh mi diyelim ona karar verin.
sevgili cem sabahtan beri sana soruyorum ne kadardır diye.. ve sen ısrarla 3 km. olduğunu söylüyorsun.. sana inandım sana güvendim ama sen ne yapıyorsun.. cezalısın anlıyacağın..mahkeme cezanı kesecek.. hele bir toplanalım.. ot yolma cazası alabilirsin yani.. yada takılan oltaları kurtarma ve yeni takım yapma..
Diba Koyunun sağ tarafı iyi balık yapar ve ön kısımları kırma taşlıktır. İlerisi yer yer kısa ve uzun erişte kaplıdır. Ama inanılmaz balıklar yapar. Özellikle çipura, mırmır, levrek, sargoz, karagöz iyi av verir. Takımların takılma konusuna gelince sol yanda buluann taşlık alanda çok kayıp yaşanacaktır. İlgili arkadaşlara duyurulur. Ayrıca sağ taşlık kısım da uzun atış yapılırsa kesin takımın takılma olasılığı vardır. Aynı zamanda takılan oltalarınızı Allah kurtarsın derim. Yeni takımlara gelince ben elimden gelen yardıma hazırım. Umarım pazar günü bizim kuzuyu da orada çeviririz. Saygılarımla Bülent abi Pazar sabahı seninle GÜNEŞTE KAHVALTIDAN SONRA KAHVELERİMİZİ YUDUMLAYALIM.
cem kardeşim o bölgeyi çok iyi bilir.. tavsiyelerini yabana atmayalım arkadaşlar.. yem konusunda da önerileri olabilir.. kıyıdan atçek içinde belki bizi bilgilendirir.. şimdiden teşekkürler sevgili cem.
Bülent Abi koyu yanlış yazmışsın. O dediğin yer Fransız Tatil köyünün koyudur. Bir Üstündeki Ters E şeklinde olan yer DİBA koyudur. Yem konusuna gelince orada en güzel yem mamun ve Tekedir. Gece ise boru kurdu çok iş yapar. Sardelye sabaha karşı iyi iş yapıyor. O koyda çok at çek yaptım. Pek verim alamadım. Eğer at çek yapılması düşünülüyorsa, 2. Mersinaki koyu zaten Foçada bilinen en iyi levrek yeridir. At çek yapacak arkadaşlar orada faaliyetlerini sürdürebilirler. Saygılarımla
Benim tarifim hem kuzuya hem de balık tutmaya gelen dostlarım içindir. Kuzuya gelen kuzunun başında bekler. Balık tutmaya gelen oltasının başında bekler. Herkesin zevki rengi farklıdır. En azından ileriki tarihlerde o koya balık avlamaya gelecek olan arkadaşlarımıza faydamız dokunur. Kuzu işi nasip olursa sadece bu haftalıktır. Dostluğumuz bakidir. Saygılarımla
Bülent Abim diğer sayfada hariteyı değiştirmiştir. Benim alıntı yaptığım haritayı LÜTFEN göz önüne almayınız.