Farkındayım Can.. Hepimizin doğru yolu inandığımız ve bastığımız yoldur..Sana bakıyorum da,bazen sabah 07:00 da bile bakıyorsun birşeylere..İlk konuştuğum can'ı hatırlıyorum şimdi,ve şimdiki can'a bakıyorum.. Sende susamış bir dostluk var aslında,kontrollü olarak düşünüldüğünde mükemmeldir..Sahip olduğun şeye saygı duyuyorum,çünkü bunu istiyorsun sen..Aykırı yanlarından bahsetmiyorum.Ama senin çok sevdiğin bir şeyler olduğunu çok iyi biliyorum.!
öğlen mesajı gördüm tam bende yazıcaktım çok acil bir işim çıktı orda yazamadım bari şimdi yazıyım bende
foça organizasyonu hakkında Bülentçim organizasyon için buluşma yeri ve saatini ne zaman bildireceksiniz. Ben bu organizasyona bu seferlik tanışma amacıyla balıkçı memo ile birlikte katılmak istiyoruz. Benim bilgisayarımda biraz problem olduğu için geç cevap veriyorum.Bizi de listenize ilave ederseniz seviniriz.Sevgilerimizle
kuzu için katılım.. 1. aysep – bulsep * 2. beta izmir – birahas ve asrın * 3. figen – canazor – candan * 4. derya kuzusu ve ailesi * 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula * 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi * 17.sırtıcı ve çözücü * 18. sentha ve eşi 19.sukru uzumcu ve eşi 20. tugay sahin ve eşi 21. levrekçi burak ve ailesi 22.mzfozt +1 23.zorokoc +2 24.ogun ve eşi 25. deepbourne * 26.bigfish * 27.steelrock * 28.tilki35 ve eşi * 29.hakan28 ve eşi 30.yalcınicli - seval ve uçarsu * 31.spider ve eşi+1 ve annesi 32.poyrazpınar 33.Ercançoban ve balıkçı memo KUZUCULAR.. ARAÇ SORUNU OLANLAR
herkeze gunaydın. aılecek sızlerın arasında olmak ıstememıze ragmen pazar gunku pıknıge gelemıyoruz.sızlerden ayrı ayrı ozur dılıyorum. ıyı eğlenceler dılıyorum herkeze.saglıcakla kalın.
eşimin pazar gunune mesaısı cıktı.calısacakmış bır turlu halledemedık.bu nedenle cok uzgunum nasıp degılmıs. tugay