günaydın kuzucular ''araç sorunu olmayanlar,''!! Pazar günü kaç gibi orda olacak site üyeleri?? *Tek başıma araç sorunum var,hatırlatayım..
Yer tespidi, gidiş güzegahı ve saat'ı detaylı açalım. Evet arkadaşlar ufukkula'nın tespiti doğru. Saat kaç da, Hangi ara nokta da irtibat kuralım. Gidilecek yeri ve Buluşma noktasını bilmiyenler olabilir.( Benim Gibi ) Bülent'den veya mevkiyi bilen diğer arkadaşlardan detaylı bir açıklama alırsak iyi olur. Hoşcakalın.
''araç sorunu olmayanlar,''!! Pazar günü kaç gibi orda olacak site üyeleri?? *Tek başıma araç sorunum var,hatırlatayım..[/QUOTE] ufuk'cum bende bir kişilik boş yer var. Bayraklı üst geçidin altında saat 08.00 gibi olursan seni ben alırım. İrtibat kuralım. GSM= 0532 335 29 66 Hoşcakal
sanırım ufuk kardeşimde araçsorununu halletti.. ben cumartesi gününden foçada olacağım.. sabah 9:00 - 9:30 arası kamp yerimizde bulunacak şekilde davranırsak uygun olacak. yol trafik durumuna göre karşıyakadan 1 saat civarı sürer. o yüzden çıkış saatlerini ayarlayabilirseniz program aksamamış olur.. koyun tarifi konu içinde var.. ancak bilmeyenler için eski foça şehir merkezi giriş kavşağında saat 9:00 da bekleyebilirim.. yada benimle telefon irtibatına geçenleri alabilirim.. yapabilecek arkadaşların izmir içinde uygun noktada toplanarak konvoy halinde gelmelerinde yarar var.. hala araç sorunu olan var ise bilgilendirsin.. sevgiyle kalın..
teşekkürler bülent abi. malezemeler olarak ne alalaım yanımıza yapılacak olan alışveriş işlermleri için bilgi verebilirmisniz. şimdiden teşekkür ederim saygılarımla
herkeze slmlar üstadlarım su gezı olayını son halıne getırelım.Ortak bir noktada buluşalım konvoy halınde gıdelım.Organızasyonu son halıne getırelım.Program seklınde bılgılendırırsek daha ıyı olur.
veli kardeşim konuyu okumuşsundur.. yer ve zaman belirli.. sadece sabah 9:00 - 9:30 arası koyda olmanız gerekiyor.. o kadar
pardon abı murata yazmıştım formda fazla yer alamadığım ıçın özellıklerı pek kullanamıyorum dıkkat ederım artık