abi soyadımda yücel değilki.yüce. neyse abi sen gönlünü ferah tut.ben anlıyorum bugün kesin sende bişey var..
Sen benim ateşimi çıkarttın sabah beri bişeyim yoktu hasta oldun sayende Yücel'den son harfi at ne kalıyor? Yüce Eee bu senin soy adını çağrıştırmıyomu ? Sende rahat ol takılıyorum kardeşim .
yaptım bile Sevgili dostlar, Durumu bir toparlamamız gerekirse.. Haydi İzmir Hazırlan başlığı altınndaki organizasyonumuz, hobisi balık tutmak olan ve sanal ortamda tanışmış kişileri reelde de buluşturmak amaçlı düzenlenmiştir. Yer secimi Eski Foça ‘YA 3 KM. Mesafedeki bir koy olarak planlanmıştır. Katılımcı listesi oluşturulmuştur. Konu içinde fikirkler üremiş ve bunlar doğrultusunda da kuzu çevirme konusu gündeme gelmiştir. Herhangi bir zorunluluk yoktur. Tamamen kişilerin tercihidir. Katılımcılarda kişi başına düşen üçreti 10 ytl. Civarında tutulması planlanmaktadır. Koyda tuvalet mevcuttur ancak sezon dışı olduğu için su ve elektirik sorunu vardır. Her ne kadar işletmecilerle konuşulsada yinede etrafta bazı dağanıklıklar olabilir. 22 nisan Pazar sabahı saat en geç 9:00 da orada olacak şekilde hareket edilirse toplu halde kahvaltı sohbeti yapabiliriz.. Ulaşım için ben bir gün önceden orada bulunmam gerektiğinden fazla bir fikir üretemedim. Ancak konu içinde belirttiğim gibi foçaya ulaşan arkadaşlara irtibat halinde yardımcı olabilirim.. Konvoy halinde gelişte planlanabilir. Uygun bir yerde ve bir saatte toplanılabilinir. Karşıyaka foça arası yaklaşık 1 saate yakındır. Çıkış zamanını ona göre ayarlamak iyi olur. Öncelikle herkesin kendi ihtiyaçlarını temin etmesi kararlaştırılmıştır. (ekmek-su vb.) Topluca yemek yiyeceğimiz bir alan hazırlanmaktadır. Kimsenin aç kalacağını sanmıyorum Bazı katılımcı arkadaşlar gönüllerinden geçen tadımlık ikramlar hazırlamaktadır. Bunlarda herhangi bir zorunlıuluk yoktur. Daha çok tek seferlik malzemeler uygun olabilir. Yem konusunu da herkes kendi çözecektir. Yol üzerinde yemciler mevcuttur. (çiğli kipa kavşağında Eski tansaşa gelmeden sağda ) sülünez boru kurdu mamun çimçim karides veya sardalya geçerlidir. Az da olsa takılma riski vardır yedekli gelinmesi iyi olur. Sevgiyle kalın... KATILIMCILAR.. 1. aysep – bulsep * 2. beta izmir – birahas ve asrın * 3. figen – canazor – candan * 4. derya kuzusu ve ailesi * 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula* 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi 15.lojistik45 ve eşi * 16.sırtıcı ve çözücü * 17. sentha ve eşi 18.sukru uzumcu ve eşi 19. levrekçi burak ve ailesi 20.mzfozt +1 21.zorokoc +2 22.ogun ve eşi 23. deepbourne * 24.bigfish * 25.steelrock * 26.tilki35 ve eşi * 27.hakan28 ve eşi 28.yalcınicli - seval ve uçarsu * 29.spider ve eşi+1 ve annesi 30.poyrazpınar 31.Ercançoban ve balıkçı memo not: koya giriş kişi başına 3 ytl dir. 7 yaş altı ücretsizdir.. KUZUCULAR.. ARAÇ SORUNU OLANLAR
Arkadaşlar yapacağımız organizasyona ait son gelişmeleri aktarmak isterim. Alaşehir'den 2 adet kuzu ayarlandı. Nasipse yarın çalıştığım işyerine gelecek ve kesilecekler. Kuzuların toplam alış bedeli 400.-YTL olup, 20.-YTL kesim ücreti ödenmiştir. Cumartesi günü İzmir'e gelinceye kadar soğuk hava deposunda muhafaza edilecek, cumartesi akşam özel sosunu İzmir'de sevgili Yalçın İçli ağabeyimiz kendi elleri ile hazırlayacak ve pazar gününe parmaklarınızı bile yiyeceğiniz nefis kuzu çevirmeler hazır olacaktır. Bunun yanı sırada mangal kömürü ihtiyacımızı sevgili Yalçın İçli ağabeyimiz karşılayacak olup, fiat hakkında gereken bilgi burdan duyrulacaktır. Ayrıca sevgili Yalçın ağabeyimizde ve sevgili Müjdat'ta kuzu çevirme için gerekli düzenekler bulunmaktadır.
araç sahibi olmadğım için sadece öneri getirebilirim bu konuda. önerim de şu izmir çıkışında bir buluşma noktası tespit edilip hep beraber vakitlice gidilebilir diye düşünüyorum
Abi valla yorgunum ,yoldan geldim oturdum pc başına,nesef nesefe anca bu kadar hız Normalde,gölgem bile kıskanır beni