çok lazım dedin de ...aklıma geldi bugün sakin geçti(sabah hafif kıpırdadıydı ama çabuk kesti) ben gideyim maç seyredeyim. hadi hepinize iyi akşamlar
iyi akşamlar ben yarın akşam nasip olursa eski foça limandayım bi aksilik olmazsa pazar günü gelmek istiyorum inşallah tanışırız
en sonunda vardık İzmir'e şu pasta börek listesine bizi de ekleyin bir kek de bizden gelecek malzemeler tamam
1.Islak kek,peynirli börek (beta izmir) 2.Kısır,puaça ve kurabiye (Aysep) 3.Pasta ve kızartma (Mercan yenge) 4.Yaprak sarması (Seval) 5.Tiramisu(Figen) 6.Spesyal(ufuk) 7.Yalancı su böreği (celenmustafa) 8.Mercimek köftesi (ayşe yüce) 9.kek (spider)
Sevgili dostlar, Durumu bir toparlamamız gerekirse.. Haydi İzmir Hazırlan başlığı altınndaki organizasyonumuz, hobisi balık tutmak olan ve sanal ortamda tanışmış kişileri reelde de buluşturmak amaçlı düzenlenmiştir. Yer secimi Eski Foça ‘YA 3 KM. Mesafedeki bir koy olarak planlanmıştır. Katılımcı listesi oluşturulmuştur. Konu içinde fikirkler üremiş ve bunlar doğrultusunda da kuzu çevirme konusu gündeme gelmiştir. Herhangi bir zorunluluk yoktur. Tamamen kişilerin tercihidir. Katılımcılarda kişi başına düşen üçreti 10 ytl. Civarında tutulması planlanmaktadır. Koyda tuvalet mevcuttur ancak sezon dışı olduğu için su ve elektirik sorunu vardır. Her ne kadar işletmecilerle konuşulsada yinede etrafta bazı dağanıklıklar olabilir. 22 nisan Pazar sabahı saat en geç 9:00 da orada olacak şekilde hareket edilirse toplu halde kahvaltı sohbeti yapabiliriz.. Ulaşım için ben bir gün önceden orada bulunmam gerektiğinden fazla bir fikir üretemedim. Ancak konu içinde belirttiğim gibi foçaya ulaşan arkadaşlara irtibat halinde yardımcı olabilirim.. Konvoy halinde gelişte planlanabilir. Uygun bir yerde ve bir saatte toplanılabilinir. Karşıyaka foça arası yaklaşık 1 saate yakındır. Çıkış zamanını ona göre ayarlamak iyi olur. Öncelikle herkesin kendi ihtiyaçlarını temin etmesi kararlaştırılmıştır. (ekmek-su vb.) Topluca yemek yiyeceğimiz bir alan hazırlanmaktadır. Kimsenin aç kalacağını sanmıyorum Bazı katılımcı arkadaşlar gönüllerinden geçen tadımlık ikramlar hazırlamaktadır. Bunlarda herhangi bir zorunlıuluk yoktur. Daha çok tek seferlik malzemeler uygun olabilir. Yem konusunu da herkes kendi çözecektir. Yol üzerinde yemciler mevcuttur. (çiğli kipa kavşağında Eski tansaşa gelmeden sağda ) sülünez boru kurdu mamun çimçim karides veya sardalya geçerlidir. Az da olsa takılma riski vardır yedekli gelinmesi iyi olur. Sevgiyle kalın... KATILIMCILAR.. 1. aysep – bulsep * 2. beta izmir – birahas ve asrın * 3. figen – canazor – candan * 4. derya kuzusu ve ailesi * 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve eşi 8. ufukkula* 9. sarıkafa 10. lady2407 ve arkadaşı 11. yörükefe + 3 12.N@mık 13.kaptan-eso 14.lojistik45 ve eşi * 15.sırtıcı ve çözücü * 16.sukru uzumcu ve eşi 17. levrekçi burak ve ailesi 18.mzfozt +1 19.ogun ve eşi 20. deepbourne * 21.bigfish * 22.steelrock * 23.tilki35 ve eşi * 24.yalcınicli - seval ve uçarsu * 25.spider ve eşi+1 ve annesi 26.Ercançoban ve balıkçı memo not: koya giriş kişi başına 3 ytl dir. 7 yaş altı ücretsizdir.. ÖNEMLİ ! ! ! pazar sabahı saat 07:30 da kapanan tansaş önünde (çiğli yolunda) buluşulacaktır.. en çok 10 dakika beklenir.. 07:40 ta tekerlek döner ona göre.. sonradan nerdesiniz bulamadık telefonlarına cevap veremeyiz.. kuzu çeviriyor olacağız..