gelmeyi çok istedim ama maalesef ki istanbuldan misafirlerim geldi...giden arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum....
inşallah ufuk yarın güzel bir av yapıp boy boy resimleri koyarız inşallah uğurumuz yanımızda ne de olsa ya çamaşır ipi almadım ya tüh... n@mık getirir herhalde
o hooooo, iyi ki organizasyona katilamiyoruz, cezali miyiz???bornova sinirlari icerisine kimler kimler gelmis, bi haber etmek yok... bi alo deseydin be mujdat hocam....5 dakkalik mesafedeyiz... pazartesi de benzer bir durum soz konusu olur da bi telefon etmezsen iki elim yakanda...sen manyak mujdatsan ben de catlak onurum yaklasik 6 saat sonra baslayacak organizasyonda hepinize iyi muhabbetler, oltalari suda olacaklara rastgelsin diyorum...
Günaydın, Hepinize şimdiden bol eğlenceli güzel bir geçirmeniz dileklerimle.Allah içinize sindirsin.Bizlerde Seferihisar/Sığacık'a gitmek üzere az sonra yola çıkıyoruz.Günümüz ile ilgili detaylar yarın,Rastgele..
Yine ,süper bir İzmir organizasyonunu,süper bir şekilde ,alnımızın akıyla tamamladık On numara oldu,her zamanki gibi Detaylar az sonra,haftaya
Can abi neler yaptınız sonra Namık abi yakalamışmı bişeyle ben kaçmak zorunda kaldım arkadaşlar yüzünden.
Valla süper bir organizasyon oldu. herkesin ellerine kollarına sağlık fotoğraflar bölümüne artık raporu ev sahiplerinden birisi yazsın... biz erken geldik eve ama konuyu açmak bana düşmez yine de resimlerden güzel bir potpori yapacağım mesela kuzu nasıl çevriliyor.. adım adım tarifini resimlerle göstereceğim.. sonra da nasıl yenir tekrar tekrar teşekkür ediyorum İzmir Ekibine.. ben bu kadar güzel bir gün geçirmedim hepiniz çok içten, sıcak, candan ve dost canlısısınız.. Ankara'ya hepinizi bekliyoruz Turna avına
Sevgili Mert, seni tanıdığıma gerçekten çok mutlu oldum Kuzuları çevirmekten imanımız gevremiş vaziyetteyken,senin habire,bıçakla,kuzulardan parça kesip yemen gözümden gitmiyo Allah doyursun beeee Çok sağolun geldiğiniz için
Kendi adıma bende sana teşekkür ederim. tanışmak mutluluk vericiydi abi sizlerle. bugğün söylemeyi unuttum 28-29 Nisanda ankara'da oılacağım av için başka zaman artık
can abi doğru söylüyorsun o kuzunun sırtından parça keserken görüntü çok iyidi. Mert abim Ankaradan gelip beni de elleriyl besledi
ya iyi ki keyifle bir kuzu yedik yani neyse asıl resimler yüklenince nasıl yenir görürüz erol taş misali but yeme teknikleri