ancak evin yolunu bulabildim.. fotoğraflar yarına hazır olabilecek. bu arada gün için yorumlara buradan devam edelim.. konu açılana kadar az sabredin.. sonra eteklerdeki tüm taşları dökeriz.. şu kadarını söyleyeyim.. tek kelime ile harikaydı.. emeği geçen tüm katılımcı arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler ve teşekkürler..
Biraz önce girebildim eve Katılan herkesin yüreğine sağlık..Emeği geçenlere de ayrıca teşekkürler...Çoookk Güzel bir İzmir Ekibi çıkartması daha tamamlandı...pek yakında yenilerine hazır olun!!
İlk katıldığım izmir organizasyonu. Ama o kadar güzel bir gündü ki yenilerini sabırsızlıkla bekliyorum. Sizlerle tanışmak çok güzeldi. Sohbet muhabbet şamata, avlanamayan balıklar, vs vs.. İyi ki gelmişiz. Emeği geçen herkesin yüreğine eline koluna sağlık. Can abi ayaklarım hala acıyor çıplak ayak top oynamaktan Sevgi ve saygılarımla
Çok güzel bir organizasyondu emeği geçen herkeze teşekkürler en kısa zamanda yeni organizasyonda buluşmak dileğiyle
İzmir'den öncelikle Antalya'dan ve Ankara'dan gelen tüm mİsafirlerimize ve İzmir ekibine katılımlarından dolayı çok teşekkürler.şimdi biraz işim var devamı birazdan
Onur hocam gerçekten özür dilerim ama zaten fazla oturmadı arkadaşlar malum İzmir gezisi için sabırsızlanıyorlardı bu fırsatı kaçırmak istemediler ama inan bana hepsinin aklında İzmir ekibi vardı .
Çalılıkların oraya o demiri koyanın ...... Ayağımın üstüne bile zor basıyom şu anda,nerdeyse kan kaybından gidiyordum
Hadiiiii artık şu resimleri yükleyinde neler olmuş görelim yahu ben kömürden başka bişey görmediğim için olayın farkında değilim çok merak ediyorum .
Haydi valla resimleri bekliyoruz Çok eğlenceli bir gün geçirdiğiniz belli ama bizleride daha fazla meraklandırmayın