-Çok Sağolun Dostlar. Site Formatlarını yeni-yeni Öğreneceğiz. Acemiliğize verin. Damdan düşer gibi atladık konuya. Çünki böyle organizasyonları çok yaşadığım ve yaşattığım için tutkunluğum vardır. -Doslar [ beta izmir ]'in tavsiyesini uyarak TANIŞALIM bölümünde acizane olarak kendimden bahsettim. İleride inşallah daha detaylı tanışırız. -Doslar 22 Nisan bana da uygun, beni de listeye ekleyin.
Çok teşekkürler....Tekrar hoşgeldiniz..... Tabiki listemizde tarihimiz kesinleştikten sonra isminiz olacak.....
1 hafta sonra sınavlarım başlıyor ama böyle bir fırsat da her zaman olmuyor demkki napıyoruz,3 gun 2 şer saat fazla çalışıp pazar gunu çalışmıyoruz!! ve listeye ekleniyoruz mümkünse
1.aysep-bulsep 2.figen-canazor-candan 3.beta izmir-birahas-asrın 4.müjdat eşi ve çocukları 5.sarıkafa 6.steelrock(burak) 7.çiğdem 8.sevil 9.yüce35(murat) ve eşi 10.Yörük efe(Muharrem) 11.ufukkula Yedek Listesi 1.N@mık
Bülent abi Gümüldür'deki en son birlikte piknik yaptığımız yer nasıl Balık için hem deniz hem azmak var Ağaçlar arasında, wc sorunu yok, su sorunu yok, merkeze yakın nedersiniz değerlendirilebilir mi ?
1.aysep-bulsep 2.figen-canazor-candan 3.beta izmir-birahas-asrın 4.müjdat eşi ve çocukları 5.sarıkafa 6.steelrock(burak) 7.çiğdem 8.sevil 9.yüce35(murat) ve eşi 10.Yörük efe(Muharrem) 11.ufukkula 12.ömer65 ,eşi ve çocukları Yedek Listesi 1.N@mık
Can, Ömer ağabeye sormadan mı ekledin listeye... İyi olmuş valla, Ezgi'de gitarını getirirse deme gitsin..
Canım kardeşim organizasyon oluyor.... Fakat tarih 22 Nisan ertesi günde tatil olduğu için daha uygun bulundu....
ooo süper o zamana kadar havalar da iyice ısınır, küresel ısınma da var zaten ben en iyisi pijama yerine şortla geleyim denize girerim
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günü birlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve ailesi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe 12. n@mık