Evet, sondurum itibarı ile 22 Nisan'a hazırlanıyoruz hep birlikte Eğer bir mani çıkmazsa ertesi gün çocuklarımızın bayramı ile daha da bir anlam kazanacak organizasyonumuz
KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve ailesi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe 12. n@mık 13.Albatros1 ve ailesi
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve ailesi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe 12. n@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi zeliha 15.siyahca ve eşi
gunaydın ızmır gunaydın tum dostlar. uzun zamandır ıslerın yogunlugundan sıteye gırıs yapamadım.dun gormustum organızasyonu cok memnun oldum.benı ve aılemıde eklersenız memnun olurum. HERKEZE HAYIRLI KANDILLER.
KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve ailesi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe 12. n@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi zeliha 15.tugay sahin ve ailesi
Ben zaten oradayım Bülent abi, bu hafta sonu foça'da görüşelim, yer konusunda bir kaç alternatif sunabilirim.
O gemide ah ben de olsaydım, açık denizlere yol alsaydım... nay nay nay P.tesi şenlik var valla sitede, herkes avda olacak Hepimize rast gelsin
Günaydın güzel izmirin güzel insanları Böyle güzel bir organizasyonu kaçırmak istemem.Eşimle bende katılmak istiyorum. siyahca ve eşi
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve ailesi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe 12. N@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi zeliha 15.siyahca ve eşi
Sevgili arkadaşlar, Organizasyon tarihi ertesi gün tatil olması ve İzmir dışından da arkadaşlarımızın katılım şansı göz önünde bulundurularak 22 Nisan (Pazar) olarak değiştirilmiştir. Yer ESKİ FOÇA olarak düşünülmektedir. Katılmayı düşünenlerin, oluşan listeye adlarını eklettirmeleri gerekmektedir. Organizasyon günübirlik olarak planlanmıştır. Gerekirse servis tutulacaktır. Bu hafta sonu yer konusunda bir seçim için Foça ya gidip, ayrıntıları Pazartesi günü bildireceğim. Tüm site üyelerini görmek istediğimiz bu organizasyonumuzun, hem tanışma hem kaynaşma açısından iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.. KATILIMCILAR: 1. aysep – bulsep 2. beta izmir – birahas ve asrın 3. figen – canazor – candan 4. derya kuzusu ve ailesi 5. ömer65 ve ailesi 6. çiğdem 7. yüce35 ve ailesi 8. ufukkula 9. sarıkafa 10. lady2407 11. yörükefe 12. n@mık 13.Albatros1 ve ailesi 14.celen mustafa ve eşi zeliha 15.siyahca ve eşi 16.lojistik45 ve eşi