{bulsep} Bülent Dostum eğer o gün Eşimin nöbeti olmazsa Hanımı ve iki adet misafir de getirebilirim. Eğer uygun olursa.
kendi aracınızla geliyorsanız sorun değil. ancak sevis tutulma durumunda öncelik site üyesi arkadaşlarımızın olacaktır..
Foça'da, belki bilirsin ( YENİ FOÇA YOLUNDA) koylar vardır.. oltaya elverişli.. zemini buralar için fena sayılmayan.. sahile kadar araçla gidebileceğin.. ağaç altı gölgelerin olduğu.. bu koylardan birine (özellikle wc si olan) gitmeyi planlıyoruz..sabah kahvaltısında orada olmak üzere.. dileyen oltalarını atabilir.. dileyen maçını yapar .. dileyen muhabbet dileyen çocuklarıyla oynar.. hatta isteyen tekne ile bile çıkabilir..( tekne ayarlanabilir yani) hadi naz etme gel.. hatta tüm illerden arkadaşlarıda bekliyoruz.. konuşmama bağlı ama belkide bir gece öncesinden çadır bile kurulabilir dileyen için..
kendi aracınızla geliyorsanız sorun değil. ancak sevis tutulma durumunda öncelik site üyesi arkadaşlarımızın olacaktır.. {bulsep} Bülent Dostum benim araba var. Hatay-Nokta'dan çıkacağım. Eğer davet etdiğim misafirler cayarlar ise ben yanıma yakınlardan veya güzergâh üzerinden iki kişi alabilirim.
bülent abi,bu arada biz ne yiyeceğiz orda? hani zaten biliyorum balıkla doyarız ama maksat çeşit olsun
Namık burda ordaki gibi KILIÇ filan yok ne gelirse ona talim..... Ama çeşit çok yani.... Ayrıca sen bir tek balık tutmak içimi geliyon.....
öncedenkonuşmamız gerek.. bekçisi var.. kapatabiliriz olmazsa.. katılımcı sayısına bağlı ancak buna benze 2-3 koy daha var.. ayrıca sol taraftada atış için müsait yerler mevcut. özellikle atçek için.
sevgili ufuk kahvaltı malum.. ancak mangal için et balık ve sucuk olabilr.. herkes kendi de getirebilir ortak bişiler de alınabilir ancak kendimizin getirmesi karmaşayı önler sanırım..