Tüm site sakinlerimizin ve Tüm İslam aleminin Mübarek kurban Bayramını Kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Kurban Bayramı Sağlık,Mutluluk,Bereket Dileklerimle.Tüm sevdiklerinizle birlikte,Hayırlı Bir bayram dilerim...Tatil vesilesi ile uzun yola çıkacaklarada Dikkatli ve sorunsuz yolculuklar...
kurban bayramınız mübarek olsun,hepinizi çok seviyorum kardeşlerim yurtdışındaki ve güzel Türkiyemdeki herkese mehmetçiklerimiz ve ayrıca ceza evlerindeki kader mahkumu kardeşlerimizin,büyüklerimin elinden küçüklerimin gözlerinden öperim.aman trafikte dikkat diyorum iyi bayramlar diliyorum
Şimdi çarşıdan geldim.Herkes bayram moduna girmiş bile..tatlı bi telaş sarmış heryeri. Bende İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını tebrik ederim. Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum
abilerim bu sefer dedimki sitede gezeyim herkesin bayramını kutlayayım dedim ama pek kimseye ulaşamadım zira yaşça büyüklerimin ellerinden öpeyim istedim ama kısmet olmadı neyse bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım nice bayramlara
Selamlar,herkesin Kurban Bayramını kutlar,sağlık mutluluk ve sevdiklerinizle birlikte nice Bayramlar geçirmenizi dilerim...