Herkese merhabalar Sazan avında bir kaç kişiden duyduğum kadarı ile petshoplarda satılan hazır köpek mamaları boili gibi kullanılıyormuş ve bayağı verimli oluyormuş Sizce bunun doğruluk payı varmıdır. İçinizde deneyip kullanan var mı ? Bu konu ile görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler
Sevgili Mustafa, Güzel insan sevgili Uğur'un (uccrow) bu raporunda bahsi geçmiş. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27248&page=2
Sayın Nuri Bey tam aradığım cevap Senelik iznimde kısmet olur ise Bolu'ya gitmeyi planlıyorum ALLAH nasip ederse tatlı su avı için çokça zamanım olacak Burada onu denemeyi düşünüyorum bakalım sonuç ne olur Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için çok teşekkürler
Güzel haberlerini bekliyoruz Mustafa. Sanırım böylesi bir av ilk olacak bu topraklarda, bu da ayrı bir heyecan. Sonucu merakla bekliyor olacağım, rastgelir inşallah gönlündekine.
Nuri Bey bu güzel temennilerin için çok ama çok teşekkürler Temennim sizinde gönlünüzde yatan aslana ulaşmanız Bunu dener denemez müsvet veya menfi sonucunu kısmetse yazacağım Sağlıcakla kalın
Ben jelibon şekerlerin kırmızı renkli kurt görünümünde olanlarından denemiştim. Ortalama 1,5-2 kilo ağırlığında 3 adet sazan yakalamıştım. Ama şansa yakalandılar diye düşünüyorum. Sizin dediğiniz gibi köpek maması da farklı bir yem alternatifi olabilir belki. Deneyim raporlarınızı dört gözle bekliyoruz.
Mustafa alamanyada cok kisi bu köpek mamalarini yani pelet gibi olanlarini,boile düzeneginde oldugu gibi kulaniyor ve basarida sagliyor,yanliz sazani bu yeme alistirmak lazim,bir kac kutu al ve bir müddet avlagini bunlarla yemle sonucuda buraya yaz...
Bilmiyorum ne kadar tutar Emre,fazla bir meblag olmasa gerek,almanyada öyle ahim sahim bir fiyati yok,tabiki daha ucuz yolla sazan avlanir ben bu soruya cevap yazdim sadece yoksa daha iyi ve ucuz yolla avlanilacak cok metodu var...
Köpek mamasinda özellikle Frolic marka kullanmanizi tavsiye ederim. Asagidaki linkte nasil kullanildigi detaylariyla gösterilmis.. http://www.lutz-huelsse.de/themen/angelgeraete/futter_koeder/futter_koeder_text/frolic.htm