gecen pazar sazlıbosnada ilk denemelerim basarisiz oldu malesef husran neyse yanımdaki 4 emekli arkadas geceden gelmisler ve sabahın cok erken saatlerinde hatrı sayılı bi turna almıslar birde sabah gene erken saatlerde ki bahsettiğim saatler 5-6 gibi kayıkla acılmıslar 8-10 adet turna almıslar sanırım turnanın sırrı sabah erken saatler herneyse aranızda şoyle hem piknik yapılıp hem balıkla ugrasılacak bi mekan bilen varmı istanbula yakın soyle 40-50 dakka uzaklıkta hem piknik hemde turnayla felan ugrasabilecegim ormanlık bi yer lazım sazlı bosnada yandıım pistim kıpkırmızı oldum aksama kadar ) hala yanıo ensem kollarım )
KARAR verin ama ) ben bu forumda bi resim gördüm ama nerdeydi onu bulamıom super bi yerdi bolumuydu gölcükmüydü bi yerdi bulsam resmi arabayla kac saat ceker burası diyecektim ama bulamadım valla izmitmiydi yoksa izmitte varmıdır oyle yerler ? sazlıbosna gibi kabak kemane olmasın yeter
bilecik-pazaryeri bozcaarmut göleti,tamamen doğal bir gölettir,manzarası harika bir yer,havası suyuda öyle,uzak olmasa gitmeni tavsiye ederdim..
dehset ötesi biyermis sırt cantasına sıgan teleskopik bi olta aldıgımda motorla felan cok uzak sayılmaz gidilir yane arabayla biraz uzun sürer burası ama harikulade bi yer google de resimlerine baktım da masallarda olur anca böyle yer süper
Aga sen Sazlıbosna'da turna tutamadıysan, turna için gezme bence. Ya da Sazlıbosna'da biraz ısrar et. Turnanın en bol bulunduğu yerlerden biridir orası.