Balikavi.net ailesi olarak bi günlüğüne toplanıp hep beraber olta atalım diye düşündüm hafta sonu olabilir mesela siz ne dersiniz??
erimcim 2 hafta önce toptan organize yapıldı kabataşta ve aralıklarla yapılıyor ayrıca siteden bir çok arkadaş toplanıp her haftasonu bir yerlerde balıktayız sadece msj atman yeterli o haftaki koordinatları alırsın başımızın üstünde yerin var
toplanak Arkada_lar burayi çari merkezi yapsak... baliga giden arkadaslar buradan suraya gidiyorum diye haber etse ne güzel olur. be forumun bu yönünü pek iyi kullanam1yorum nasil haberdar olabilecegimi bir türlü bulamadim... (biliyorum bu bir firca yememe sebep olacak )
Estağfurullah . Olur mu öyle şey Organizasyon yapılacağı zaman konu açılıyor. İki haftadır organizasyon yok zaten .Ama yeni organizasyonları , genellikle '' genel konular '' bölümünde açıyoruz .Kesin görürsünüz
Bi de ayaküstü organizasyonlar oluyor. Birisi, ahanda gidiyorum Sarayburnu'na diyor. Öbürü "bende gelirim be" diyor.. Bir bakıyorsunuz baya bir forum üyesi biraraya gelmiş. Bunlar genelde spontone ortaya çıkıyor. Herhangi bir konunun kuyruğunda yaşam alanı bulan organizasyonlar oluyorlar. Takip ederseniz, mutlaka görüşürüz..
Benyinede küçük bir organizasyon başlığı açılmasından yanayım. Büyükl organizasyonlar zaten duyuruluyor forumda. Ama anlık küçük organizasyonlarda kimsenin birbirinden haberi olmuyor. Yada daha önce tanışıp görüşenler birbirlerine haber veriyorlar gördüğüm kadarıyla. Böyle küçük bir bölüm olsada mesela akiam balığa gidecek olan yada hafta sonu balığa gidecek olan ben bu akşam yada yarım saat sonra yada cumartesi şuradayım falan yazsa mutlaka 2li 3lü gruplar oluşacaktır. Lütfen ilgililer bu fikri değerlendirsin.
Evet bende buna katılıyorum ,daha çok konu açarak forumu doldurmaya gerek yok bence, bu konuyu kullanarak gidenler dierlerine haber verebilir.
emre bizim anlık organizeler genelde 1-2 gün önceden msn ve cep teli vasıtasıyla oluyor misal gecen hafta serdar abi ve ben sarayburnuna karar verdik mesut,mustafave murat abi cepten aradı sen muhakkak balıktasındır yer soyle diye 1 saat sonra nerdeyse 20 kişi olmuştuk misafirlerle yani diyecegim özelden msn leri alırsan iyi olur
Bugun ben maltepe adalar iskelesindeyim gelen varmı?(ayrıntılar maltepe sahil gelen varmı isimli konudadır.)
17.11.2006 karaködeyim gelmek şsteyen akkadaşları beklerim yarın yani 17.11.2006 oluyor karaköydeyim. gelmek şsteyen arkadaşları beklerim.