Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. çok ama çook acemiyim, umarım beni kabul eder ve bilgilerinizi paylaşırsınız. saygı ve sevgilerimle,
smyrna aramıza hoşgeldin. balık avına bulaştınmı gerı donusu yoktur ona gore burada gerçekten değerli bilgiler bulacagına eminim. hayırlı olsun. .
Aramıza hoşgeldin smyrna.... üç bayan olduk böylece... burada herşeyi öğrenirsin zamanla merak etme... tek acemi de sen değilsin üstelik, forumlarda görüşürüz... şimdilik hoşçakal
Sevgili smyrna, öncelikle aramıza hoş geldiniz.. hepimiz aynı amaç için buradayız kimi zaman bilgilerimizle balıkçılar arası paylaşımdayız, kimi zaman anılarımızı, maceralarımızı herkesle paylaşıyor keyifli vakitler geçiriyoruz.. Sizide aramızda görmekten zevk duyacağız..
Aramıza Hoş Geldin smyrna. Güzel Bir Hobi ama Bir Bulaşınca İnsanın Damarlarının İçinde Dolaşıyor. Güzel Bir Organizasyonda Buluşuruz. Sevgilerle
sıcak hoşgeldin mesajları için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah sayenizde ben de iyi bir balıkçı olma yolunda ilerleyeceğim... görüşmek üzere,
Başlamak, bitirmenin yarısıdır ,derler. Azimle başlayan başarır. Haydi gayret Smyrna, Allah rast getirsin. Ama bıkıp kaçmak yok haaa!
teşekkür ederim Reis, önerilerini dikkate alacağım... görüşmek dileğiyle... öğrenmeden kaçmam merak etmeyin öğrenince kaçacağım
HOŞ GELDİN; Umarım aradığın her şeyi burada bulursun özelliklede dostluğu,paylaşlımı EN İYİ AV MALZEMESİNİDE SEN SEÇMİŞİN
smyrna armıza hoşgeldin keyifli vakitler geçirmen dileğiyle zaten hepimiz bu işe başladığımızda acemiydik.her balığa gidişinde farklı bir tecrübe ediniyorsun.(rastgele)