Her Inekte Bir Olta

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında necmifidan tarafından paylaşıldı.

1. erhanak

erhanak erhan

Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 10000 FB
    En İyi Avı:
    52 cm levrek
    süper bi paylaşım olmuş. resimler,anlatım ve espiri düzeyi çok çok güzel.
    dilerim herşey gölünüzce olsun. teşekkürler.

2. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Tebrikler,çok harika bir anlatım ve çok güzel resimler.Okurken çok eğlendim,iş yerinde raporu okurken bir taraftanda gülüyorum.Diğer arkadaşlar ne olduğunu merak ettiler ve onlarla'da paylaştım.Herkez çok beyendi.Yanlız kırılan kamışlara ve yeni aldığınız misinalara üzüldüm.Güzel av ve raporlarınızın devamı dileğiyle.
    Selamlar,

3. LapinCash

LapinCash

Ya abi sen yemin ediyorum alemsin ya.Öldüm gülmekten :D Tebrikler diyorum :D

4. DrEjO

DrEjO Tamer

Eğitici, öğretici, espritüel ve güzel karelerle bezeli bir hikaye olmuş, emeğinize sağlık.

5. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Güzel bir hikaye, anlatım da çok hoş olmuş :)
    Bu arada belirteyim istedim, yemli oltalardaki iğne sayısı tebliğde altıdır fakat bir farkla. Tebliğde açıklanan şekilde her iğne bir kösteğe bağlıdır ve kendi başına her iğnenin balık yakalama kabiliyeti vardır.(Yaygın olarak kullanılan klasik, beden üzerinde birbirinden aralıklı köstekleri olan, yemli takımlarda iğne sayısı kısıtlanmak istenmiştir) Yani kıbrıs takımında olduğu gibi iğneler tek köstek üzerinde ve tek yem üzerinde değildir. Bu durumda abartmamak kaydıyla kıbrıs takımı üzerinde daha fazla iğne kullanılabilir. Hali hazırda kıbrıs takımında iğne sayısının artması zaten verimi düşürdüğü için iğne sayısı 10 adedi geçtiği zaman takımı ayıklamak çin işkencesine dönebilir.

6. md102h

md102h Resul

Necmi Bey,

Her yeni mesajınızı iple çekiyorum, yeni mesajınızı görünce sanki oltama 10 tane istavrit takılmış gibi ( hiç daha büyüğünü yada daha fazlasını tutamadım :) ) heyecanla hızlı hızlı mesajınızı okuyorum :)

Yine o eşsiz anlatım, yine harika resimler, yine ince ince bilgi vermeler, yine alttan çaktırmadan öğütler.

Takımlara ve makinelerinize üzüldüm, ama unutmayın kırmızı et ve inekler çok pahalı bir anlamda avınız kayıplarınızı karşılar :)

Tebrikler, saygılar.

7. enis59

enis59 enis

Favori Kamış:
    shimano catana 2.70 mh, shimano catana ax te surf 400 mormora
    Favori Makine:
    okuma avanger av 30, okuma avanger av 45, shimano alivio 4000 fb
    Sevgili Necmi abi raporunu keyifle okudum gerçekten güzel bir gün olmuş ayrıca benimde orada ismimin geçmesi beni çok sevindirdi paylaşımınız için çok teşekkürler:)

8. 56562

56562 xxx xxxxx

Necmi Bey çok güzel bir paylaşım olmuş. Çok teşekkür ederiz.

9. bigaliozcan

bigaliozcan Özcan

Favori Kamış:
    Alba Spider 2014-330 cm Kamış
    Favori Makine:
    Banax SI800
    En İyi Avı:
    vatoz. En az 6 kg.
    Necmi abi sizi tebrik ederim. Kıyı balıkçısına verilebilecek tüm dersler bu yaşadığınız hikayede mevcut. Özellikle inekle sohpetiniz; eğitimde son nokta. Sizi birkez daha canı yürekten kutluyorum.
    Bir de merak ettiğim bir nokta var. Yakalayıpta denize tekrar salıverdiğiniz en büyük dişi kalkan ne kadar? Çünkü benim yakaladığım en büyük dişi kalkan 2.5 kg civarıydı ve bu balığı, bana denize sal deseydiler herhalde salmazdım. Ama siz boyutları ne olursa olsun yakaladığım tüm dişi kalkanları denize salıveririrm demişsiniz. Siz tam bir sportif balıkçısınız. Sizi tekrar canı yürekten kutlarım. Saygılarımla...

10. ÖZER KAPTAN

ÖZER KAPTAN ÖZER ÖZGÜL

Necmi bey,
    mükemmel bir anlatım ve sizin adınıza güzel bir gün olmuş.
    Ancak inekler için kullandığın kamışın ,ignelerin özelliklerini yazmamışsın ha birde olta düzeneğini yazarsan çok seviniriz.:::::))))))

11. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

necmi abicim süper bi anlatım helal valla sana resimler herşeyi anlatıyor ineklerede olta atmayı öğretmişsin yarın balıkta yakalarlar muhabbet süperdi :D
    sezonun kısmetli başlamış:) şimdiden oltana bu trofelerrrrrrrrrrrr çıkarsa yarın demekki balina felan gelecek :D :D rastgele necmi abicim :)

12. autan

autan Gorkem

En İyi Avı:
    95 cm Turna
    Necmi Abi,
    Çok güldürdün beni çoook. Eğer varsa videosunuda görmek isteriz. Özellikler oltacı inekleri :)

13. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Sevgili Nedim ağbi ben Çanakkale Biga da oturuyorum.Avcılar çay bahçesini işletiyorum.Yolu düşen herkezi beklerim.0 286 316 27 27.Selamlar saygılar.:)
    Sevgili Kemal teşekkürler..Selamlar :)

Sevgili Murat teşekkürler..Kendine iyi bak selamlar sevgiler.:)
    Sağol Faruk inşallah iyisindir.Giden takımlar olsun süper muhabbet çıktı..Selamlar.:)
    SevgiliKoray ALLAH herkesi güldürsün.Selamlar..sevgiler..:)
    Sevgili Murat teşekkürler.Takım çok..Takımlara hiç üzülmedim süper muhabbet oldu.Allah herkesin yüzünü güldürsün .Benim bulunduğum yerlerde çok güzel koylar var.Arkadaşlarla bazen bir gecelik çadır kurarak güzel balıklar yakalıyoruz yolunuz düşerse beklerim.Hanımında selamları var.Kendinize iyi bakın selamlar sevgiler..:)

Sevgili Rıfat teşekkürler..Kendine iyi bak.Selamlar sevgiler.:)

Sevgili Kadem teşekkürler..Selamlar sevgiler..:

14. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Sevgili Uluç teşekkürler..İnekte seni tanıyormuş zaten selam söyledi.:D :D :D Kendine iyi bak selamlar..:)

15. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Sevgili Erhan teşekkürler..Selamlar sevgiler..:)
    Sevgili Gökhan teşekkürler..Takımlara hiç üzülmedim g:) iden takımlar olsun sağlık olsun.Selamlar sevgiler.
    Sevgili Emre teşekkürler derslere iyi çalış.Selamlar sevgiler..:)
    Sevgili Tamer teşekkürler..Selamlar sevgiler..:)
    SevgiliYücel teşekkürler uyardığınız için.Selamlar sevgiler..:)
    Sevgili Resül teşekkürler.Selamlar sevgiler..:)

Sevgili Enis teşekkürler..Selamlar sevgiler..:)

16. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Sevgili Hakan teşekkürler.Selamlar sevgiler..:)
    Sevgili Özcan teşekkürler.Ben daha önce sitede küçük kalkanlara özgürlük raporunda belirtmiştim.2005 yılından sonra dişi kaşlkanları boyu ne olursa olsun sürekli salarım.EN az 20 tane salmışımdır tartmadım ama 2 kglıktan fazlalarda vardı.Selmlar sevgiler.:

17. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Necmi abim,

uzun soluklu yazılarını kısaltmanıza gerek yok zira, 3 veya 4 parça halinde paylaşıma açabilirsiniz. Karakter sayısı sınırlamasını bir nevi by-pass etme.

Selamlar, hürmetler.:)

18. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Sevgili hüseyin teşekkürler.Maksat gırgır olsun herşey kendiliğinden gelişti.Bende bunu sizlerle paylaştım.Kendinize iyi bakın selamlar..:)
    Sevgili Görkem teşekkürler.Video çekmedim çekseydim çok iyi olurdu.Vakit geçirmeye gitmiştik.Selamlar sevgiler..:)
    Sevgili Özer teşekkürler.Kimseye söyleme..0.20 misina ,1522 10 no sinek olta..Yem karasinek..Günlük limit 1 inek..Eşek gelirse sal..:D :D :D

19. Abanticus

Abanticus Erol ÖRKCÜ

Değerli Necmi FİDAN Arkadaşım

Esprili fakat eğitici yönleri bulunan sunumunuz için teşekkür ederim.
    Yaban TV de yayınlanan programlarınızı keyf ile izlemekteyim.

Saygı ve Sevgilerimle

20. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Teşekkürler hocam.Kendine iyi bak selamlar...:)