üç tane balık tutabildik onlarıda Savaş abi ile Metehan tuttu. 1 ıspara 2 izmarit. onlarıda geri saldık
Maksat hava alıp ,stres atmak değilmi ? Amacınıza ulaşmışsınız belli,yüzünüzdeki gülümsemeden Tebrikler
"Herşeye sudan hayat verdik." ayeti kerime. suyun olmadığı yerde hayat yok. insan suyun kenarında o kadar dinleniyorki
haklısın abi bende deniz veya gölün kenarında bulduğum huzuru hiç biyerde bulamıyorum.balık çokta önemli değil çıksa olur çıkmasada fazla üzülmem ohuzur yeter bana.
Balık bahane dostluk şahane diyoruz ya, gerçekten de öyle Arkadaşlarla birlikte teneffüs edilen o iyot kokusu bile yeter insana... Balık yokmuş, varsın olmasın. Bugün gelmeyen kısmet elbet yarın gelir Rast gelsin...
Yüzler gülüyor, demekki sıkıntılar suya salınmış. Balık yok, demekki balıklarda suya salınmış. Yani neymiş, su herşeyi almış götürmüş Ama dostluğu almaya gücü yetememiş
günaydın selamlar........ bende arkadaşlarıma katılıyorum insan su kenarına yada doganın o muhteşem havasını alınca herşeyi unutuyor ne sitres nede sıkıntı ...... umarım birdaki sefere bunların yanına sizleri daha mutlu edicek balıklar tutarsınız rasgele
Selam Kardeş ben de kayıt oldum artık bu siteye, bu akşam sende sonra İbo yine kırdı balığı, bir sürü mezgit yakaladı. Ben de oltayı ona yaptırdım, kanca, misina ve yem aynı ama 1 tane balık yakaladım. Oltasının 20cm yaına da attım ama yine de yakalayamadım. Sanırım balıklar İbo yu tanıdı.