tebrikler... muratcım tebrikler..ellerinize sağlık.botlamı açıldınız yoksa kıyıdanmı salladınız? gece balık yapıyormu?
Murat abi kutlarım, güzel yörelerimizden Hereke'nin bu güzel raporla karışık hatırasını paylaştığın için teşekkürler Selamlar.
mustafa abi murat abinin yerine ben cevap vereyim..kıyıdan atıyoruz oltaları oldukça derin bir bölge,dolgu alan,yaklaşık 75 mt kadar boşaltıyoruz misinayı,dip duruma görede şamandıralı takım iyi iş yapıyor..geceleri iyi eşkina ve gelincik yapıyor..istavritte cabası...
ben seni tebrik mebrik etmiyorum Murat bey biz balık oldumu arar çağırırız ama ayıp etmişsin vallaaaa ya
İyi av Murat güzel yer tutmuşsun,Avda güzel olmuş.O civarda 2 yer daha var biri tavşancılda diğeride senin fotografların birzdaha gerisinde Kirazlıyalıda Kısmet olursa haftasonu bir yoklama yapıcam. Bakalım senin gibi av alıcakmıyız? Rastgele Hemşerim...
yok murat abi yok sen tut balıkları sonra kusura bakma de olmazzz kusura belediye bakıyomuş zatii işin şakası abicim valla ne iyi etmişsin gündüz vaktide eşkina valla süper. pazar evi taşıyorum abi çok zor genede sağol
Volkancım bak ne diyecem şubat ayının 1. 2. 3 ü forumda düzceden arkadaşlar gelecek ulaşlıya o tarihe ayarla kendini güzel bir org. yapalım olurmu
Buna sevindim şimdi bak bize baya bi kurt lazım yem için hazır kurtlanmışken iyi gider iyi ozaman kendini ona göre ayarla
hemşerim abim 4 sene herekede okuduk olta atmadık iyimi nerden bilelim böle bereketli olduğunu.... nefis eşkinalar....başarılarının devamını dilerim
Ciddimisin oradan geçerkende görmedinmi balık tutanları ben 30 yıldır giderim buraya fakat eski bereketini kaybediyor . ne balıklar tuttuk burda bir bilsen yazmaya kalksam 10 ciltlik roman olur
tebrikler abi çok güzel av olmuş. ben istanbulda oturuyorum birgün geliriz o tarafa inşallah beraber çıkarız balığa, herzaman rastgelsin....
selam murat...guzel avların ıcın tebrıkler oncelıkle.bu gun pazar cıkmadınızmı? yoksa hava sartlarımı sanırım cok soguk.selamlar.mustafa