Arkadaşlar ve abilerim bu konu yaklaşık iki sene açılmış ama bana göre yanlış olmuş.Benim maddi durumum iyi yada kötü olabilir alabileceğim ürün yelpazesi malesef maddi duruma bakıyor.O yüzden tüm abi ve arkadaşlarımızdan 1.KULLANDIĞI KAMIŞ 2.KULLANDIĞI MAKİNE 3.KULLANDIĞI MİSİNE (ip,fc v.b) 4.KULLANDIĞI EKİPMANLAR HAKKINDA İYİ YADA KÖTÜ YORUMLARI Eğer bu şekilde olursa malzeme alacak arkadaşlarımız bu konuyu okuyup kullandığımız malzemeler konusunda daha iyi fikre sahip olurlar.Ve kullanmadığı malzeme konusunda atıp tutmalar ortadan kalkar düşüncesindeyim.Eğer adminimiz bu konuyu bu şekilde baştan açarsa kendi adıma memnun olurum.
Ya arkadaşlar bu konuyu geçmişte ben açmıştım. Alınabilecek o kadar marka ve model varki, zaten sadece bu forumda "yorum" okusanız dahi 1 ay hiç durmadan okumanız gerekir. Forumda çok tecrübeli abilerimiz var. Bütçemize göre en uygun makina ve kamışı almakta belki yardımcı olabilir diye kullandığımız makina ve kamışları neden yazmayalımki, neden paylaşmayalım? Konuda makina ve model yazımından çok konu hakkında yorum var. Anlayamadım. Yorum okumak isteyen zaten forumu incelerse dünyanın bilgisine ulaşabilir.
Yöneticilerden ricam; benim bu başlık altındaki mesajlarım silinsin arslantunc doğru söylüyor, yorum istememiş, ben ise yanlışlıkla yazmışım ayrıca ben aşağıdaki linkten bakmayı uygun gördüm http://www.balikavi.net/olta/