selam burak kardeşim yaşıma bir bak bir de küfür edebilecek dönemim kaç yaşlarında geçmiştir sence bir düşün + küfür?niye,neden!!!sizinle şu ana kadar bir merhabamız olmasada yakaladığınız balıkları ve açtığınız konuları zevkle okuyup resimlerinizi seyreden biriyim lütfen beni bu fikrir ve düşüncelerimden vazgeçirmeyin yazdıklarınız bir şaka ise yinede ben özür dilerim
küfür değil de seninki küfür gibi birşey şaka yaptın herhalde devamındaki cümleden aşağı yukarı ne anlama geldiğini anlayabilirsin,başka bir dilde selamlamadır birçok kişi ne anlama geldiğini anlamıştır senin türkçe vericeğin selamı bütün dünya anlayacağı gibi.
Ne demek olduğunu merak ettim.Yada hangi dilde. Küfür olmayacağını elbette tahmin ediyorum.O bir iğnelemeydi.Dilimiz için kavga ederken bunun ne olduğunu merak ettim o kadar.Eğer anlamı olmayan bir şeyse kusuruma bakmayın.
sağol burak kardeşim kafanı yorma senin güzel levrek haberlerini beklerken,forumu bu gibi küçük luzumsuz şeylerle doldurmaya gerek yok.ama bu forumda değişik kültürlerden insanların olduğunu da bilmeni isterim.düşünsene kısıtlı bir türkçe ile yurtdışından birşekilde bu siteye üye olduğumu birşeyler paylaşmak isteyebileceğimi sizlerle.anladığın kelimelere eyvallah anlamadıklarını da bu şekilde iğneleyecekmiydin.bu gibi polemiklere gerek yok kal selametle
sevgili burak son bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim ve bu konuyu kapatacağım.dilimiz için kavga etmeye veya etmene/etmemize gerek yok zaten bütün dünya TÜRK'ÜN ve TÜRKÇE'NİN farkıda.sadece kısıtlı türçe ile bu sitede amatör balıkçılık hakkında icraatlarını ve duygularını paylaşmak isteyen insanlar da olabilir
Yinede bunu kısıtlı türkçesi olan insanlara bırakalım abi.Ben bundan yanayım.Gördüğüm kadarıylada senin türkçen çok iyi. İyi geceler
haberin var mı senin tercüman yardımı ile yazıyorum,tercümanıma bıraksam neler yazacak kimbilir,,,senin düşüncene benim saygım sonsuz oturduğun yerde klavyenin başında kişileri tanımadan neyi kısıtlı nesi kısıtsız olduğu sana bana ve kiseye düşmez kanaatindeyim
iyi geceler kardeşim bak ben senin levrekleri beklerken nasıl tatlı sert bir polemikle selamlaştık.ne zaman güzel haberler bu aralar biraz meşgulsün galiba üç vakte kadar trofe bekliyorum şansın açık olsun
İnşallah hocam.Bu sabah güzel haber yaşatma sepeti delindiği için kaçtı.Belki yarın gece çıkarım.Trofe değildi ama 1.5- 2kilo vardı
burak levrekte tek geçerim seni.ayrıca eşim de şu an yanımda heyecanlı heyecanlı ne yazıyorsun diyordedim ki şu resimdeki yakışıklı var ya hani sevgilisiyle birarada resmi var ona yazıyorum dedim,hanım da ben de(önceden bildiğim kadarıyla evli değilsiniz) inşallah Allah tamamına erdirir diyoruz iyi akşamlar kardeşim
Estağfurullah hocam.Daha iyilerimiz vardır aramızda. Yengeye selam Dalgalandık şimdi duruluyoruz dersin ona Sağolun.Evli değiliz ama az kaldı.Yakında okul biter.
yok hocam biz ne fırtınalar gördük yaş 40 bitti bitecek dalgalanmak neki o 20-24'lü yaşlarda idi.artık dip oltası takılıyoruz