Herkese Ankara'dan Merhabalar

Ben Ankara'dan Yiğit,aranıza yeni katıldım.Üye olmadan öncede sitede bi kaç bilgi edinmek için gezinmiştim ki sitenin bir aile olduğunu öğrendim ve bu aileye girmek istedim tabi ki aranıza alırsanız :o

Biraz kendimi tanıtıyım; öğrenciyim,Dikmende oturuyorum.

Balık tutmak için genellikle Ankara yakın çevresini kullanıyordum ama sürekli sazan tutmaktan sıkıldığım için biraz daha Ankara uzak çevrelerine doğru açılmaya başladım(Çok sık olmuyo malesef araba benzinli,benzinde pahalı malum öğrencilik :) ).
 
aramıza hoş hoşgeldin.... raporlarını bekliyoruz...
 
Hoşgeldin yiğit kardeş. Uzak çevrelere giderken benzin vs. masraflarını paylaşabilecek hafta içi günlerde de müsait olan avcı ağbilerin var çok şükürki:) Haberin olsun.
 
Hoşgeldin yiğit kardeş. Uzak çevrelere giderken benzin vs. masraflarını paylaşabilecek hafta içi günlerde de müsait olan avcı ağbilerin var çok şükürki:) Haberin olsun.

aynı abilerden banada lazım ama konyada :)
 
yiğit dostum sen konyaya gel :) diycem ama sazan var gene levrekde var ama nerde bılmıyorum
 
Aramıza hoş geldiniz.
 
Berk kardeş hoşgeldin..keyifli sohbetler bereketli avlar dilerim..
 
Back
Yukarı