Balıkavi.net'i yaklaşık 6 aydan beri üyelik işlemlerimi başlatmadan takip ediyorum ve artık üye oldum aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. Edindiğim tecrübelere göre öncelikle imza ayarlarımı yaptım. İnşallah eksik kalmamıştır. Sirkülerin anlamını bilen ve uygulayan herkese Tekrardan selamlar...
herkese çok teşekkür ederim. Aranızda olmak güzel.. sitenin sıkı müdavimlerinden olacağıma şüphe yok. şimdiye kadar paylaştığınız bilgiler için ayrıca teşekkür ederim inşallah bundan sonra paylaşımı gerçek anlamı ile iki taraflı olarak yaşayabiliriz.
kendimi bildim bileli balığa gittiğim için anlatacak çok şey var ancak ne yazıkki bunları fotoğraflar ile süsleyemeyeceğim. Balık tutmanın keyfinin ancak bir başka balıkçı tarafından anlanabileceği için karşılıklı anlaşabileceğimiz insanlar arasında olmak güzel. Şöyle ki; Birçok kimseye, bir hafta önceden hatta aylar öncesinden hazırlık yapmanın, uykunun en güzel yerinde uyanmanın, binbir eziyet ile yem bulmanın/yapmanın, kimi zaman ciddi bütçelerle karşılaşmanın, kilometrelerce bilmediğin yerlere yol yapmanın, bunca emek ve zamana karşılık çoğunlukla tutulamayan/tutulduğunda da sirkülere aykırı diyerek iade edilen balıkların mantığını ve anlamını anlatmaktan yoruldum.)
aramıza hoşgeldin şimdi öncelikle imza ayarlarını siliyorsun sonra biz uyarıyoruz tekrar imza ayarlarını yapıyorsun yoksa öyle ben baştan yaptımla olmuyor bu işler
Aramıza hosgeldiniz.Anlattıklarınız cok dogru.Unutulmaması gereken,aclıgımızı gidermek icin balık tutmuyoruz.Bunu sadece sevdigimiz icin yapıyoruz.Doga bizi bu anlamda cok tatmin ediyor,bizde bunun sureklilligini saglamak icin dogaya saygılı olmalıyız.Zaten sirkuler de bunun icin var..