Abilerim ablalarım balık partnerım ıngıltereye gıttıgınden berı balıga hasret yasıyorum Allah nasip ederse pazar sabahı kız arkadaslarımızla beraber mangallı hafıf bır pıknık havasında gecmesını dıledıgım tatlı su avına cıkmak ıstıyorum. Amma velakın tek gıttıgım yer suana kadar sazlıbosna bu yagmurda oraya arabayla gırebılecegımızı hıc sanmıyorum, hemde bıldıgınız uzre pek te ıc acıcı bır yer degıl(bayan arkadaslarımın acısından). Sizden ricam izmit , sakarya , şile(agva) hatta ve hatta tekirdag taraflarında keyifli zaman geçirip avlanabılecegımız bır yer, bır avlak tarıf etmenızi yada bir kac bilgi vermenizi, rica ediyorum. Dediğim gibi pazar sabahı gıdecegımızden kalabalık olmayan bır yer olursa ıyı olur(kalabalık degılse balık yoktur demeyın ) yanı hıc deılse oltalarımızı salabılelım Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler....
ozan hayırlı geceler sanada Söz konusu bölgeler hakkında daha önce bir deneyimim olmadığından yorum yapamıyorum, zaten sen pazar günü gidiyormuşsun o güne kadar bölge hakkında bilgi sahibi olan balıkçı dostlarımız sana yardımcı olacaklardır. Umarım keyifli bir hafta sonu geçirirsin ve raporunu bize mümkün olan en kısa sürede yazarsın fotoğraflarıda unutma tabi Şimdiden bol şans dilerim. rast gele.
Ozan madem tekirdağa kadar gitmeyi göze alıyorsun en iyisi yazır göleti ve bıyıkali göletidir.bu yerler yaklaşık tekirdağdan 15-16 kilometre kadar uzaktadır.
ağvayı öneririm kız arkadaşınızla gidebileceğiniz nezih bi yer http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14753&highlight=a%F0va
saol seckin dun gece buldum sizin gittiginiz yerdide, oraya gidebilirz, mantıklı gozukuyor. gıtmeden once senden bır kac bılgı almak ısterım. saol....
ömer abim bakalım her secenegı gozden gecırıyoruz bende araba yok ,arabanın sahıbı nereyı sıterse oraya artık, ama yanlıs hatırlamıyorsam, tekırdagda yayın cekıyolardı. bız pazar sabahı gıdıp pazar aksama dogru gıdecegız
Bıyıkali de bu sene sular cok cekildi ıkı hafta once oradaydım dere gibi kalmış Yazır goletine gidilebılır yalnız pazar gunu bıraz geç orada olta atılacak tek bır yer var orası da daha cuma aksamından parsellenıyor ben orada avlanıcağım zaman daha perşembeden tekırdağ bolgesindeki arkadaşlara rezervasyon yaptırıyorum
yardımlarınız ıcın tesekkur ederım fakat yogun yagmurdan dolayı gıdemedık, inşallah baska sefere. sagolun
Selamlar. YArın Yazır Göletine gitmeyi düşünüyorum. Acaba bu aralar balık oynuyo mu ya da olt atmak için belirli bir bölge gerekli mi?