Herkese Hayırlı Geceler

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında aidois tarafından paylaşıldı.

1. aidois

aidois

Favori Kamış:
    okuma zn 65/lıneaeffe
    Abilerim ablalarım:) balık partnerım ıngıltereye gıttıgınden berı balıga hasret yasıyorum:rolleyes:
    Allah nasip ederse pazar sabahı kız arkadaslarımızla beraber mangallı hafıf bır pıknık havasında gecmesını dıledıgım tatlı su avına cıkmak ıstıyorum. Amma velakın tek gıttıgım yer suana kadar sazlıbosna bu yagmurda oraya arabayla gırebılecegımızı hıc sanmıyorum, hemde bıldıgınız uzre pek te ıc acıcı bır yer degıl(bayan arkadaslarımın acısından).

Sizden ricam izmit , sakarya , şile(agva) hatta ve hatta tekirdag taraflarında keyifli zaman geçirip avlanabılecegımız bır yer, bır avlak tarıf etmenızi yada bir kac bilgi vermenizi, rica ediyorum.

Dediğim gibi pazar sabahı gıdecegımızden kalabalık olmayan bır yer olursa ıyı olur(kalabalık degılse balık yoktur demeyın:) ) yanı hıc deılse oltalarımızı salabılelım

Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler....

2. balikci

balikci

ozan hayırlı geceler sanada :)

Söz konusu bölgeler hakkında daha önce bir deneyimim olmadığından yorum yapamıyorum, zaten sen pazar günü gidiyormuşsun o güne kadar bölge hakkında bilgi sahibi olan balıkçı dostlarımız sana yardımcı olacaklardır.

Umarım keyifli bir hafta sonu geçirirsin ve raporunu bize mümkün olan en kısa sürede yazarsın ;) fotoğraflarıda unutma tabi :)

Şimdiden bol şans dilerim. rast gele.

3. aidois

aidois

Favori Kamış:
    okuma zn 65/lıneaeffe
    cok saol murat, hayırlısı umarım gıderız:)

4. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Ozan madem tekirdağa kadar gitmeyi göze alıyorsun en iyisi yazır göleti ve bıyıkali göletidir.bu yerler yaklaşık tekirdağdan 15-16 kilometre kadar uzaktadır.

5. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
  6. aidois

aidois

Favori Kamış:
    okuma zn 65/lıneaeffe
  7. aidois

aidois

Favori Kamış:
    okuma zn 65/lıneaeffe
    ömer abim bakalım her secenegı gozden gecırıyoruz:) bende araba yok ,arabanın sahıbı nereyı sıterse oraya artık, ama yanlıs hatırlamıyorsam, tekırdagda yayın cekıyolardı. bız pazar sabahı gıdıp pazar aksama dogru gıdecegız

8. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    Gitcekseniz yardımcı olurum Ozan merak ettiğiniz sorularla ilgili şimdiden iyi avlar

9. carphunters

carphunters sebahtin

Favori Kamış:
    shimano, fox, kryston, jrc, korda, esp, garmin, nutrabaits, pelzer, chub
    Bıyıkali de bu sene sular cok cekildi ıkı hafta once oradaydım dere gibi kalmış
    Yazır goletine gidilebılır yalnız pazar gunu bıraz geç orada olta atılacak tek bır yer var orası da daha cuma aksamından parsellenıyor
    ben orada avlanıcağım zaman daha perşembeden tekırdağ bolgesindeki arkadaşlara rezervasyon yaptırıyorum

10. aidois

aidois

Favori Kamış:
    okuma zn 65/lıneaeffe
    yardımlarınız ıcın tesekkur ederım fakat yogun yagmurdan dolayı gıdemedık, inşallah baska sefere. sagolun

11. hibo

hibo halil ibrahim iriş

Selamlar. YArın Yazır Göletine gitmeyi düşünüyorum. Acaba bu aralar balık oynuyo mu ya da olt atmak için belirli bir bölge gerekli mi?