herkese meraba arkadaşlar.ben ankaradan yeni katılıyorum aranıza 1980 doğumluyum.çok canlı bi foruma benziyor,maşallah bolcada ankaralıda var.yarın kirmire gitmeyi düşünüyorum umarım pazartesi ye anlatacak bişeyler olur.herkese selamlar.
farmafısh selam aramıza hoş geldin umarım iyi vakit geçirirsin kiymire bende çok gittim bir zamanlar okuyormusun isim ney.
aramıza hoşgeldin farmafish.... umarım keyifli vakit geçirirsin.. görüşmek dileğiyle.... Barış Ankara team'e bir kişi daha geldi hayırlı olsun
hoş geldin dostum ,umarım aradığın herşeyi özelliklede dostluğu burda bulursun, kendinden birazdaha bahsetsen daha iyi olur kanaatindeyim..rasgele
Farma Fish, merhaba, hoşgeldiniz. Foruma Ankaradan katılımcı çok. Gün geçtikçe de artıyoruz. hepimize hayırlı uğurlu olsun
Arkadaşlar Ben Eczaciyim.ankarada Eczanem Var.vaktimin Çoğunu Iş Aliyor.arada Böyle Ortak Zevkleri Olan Insanlarla Yazişmak Gerçekten Insana Keyif Veriyor.dün Kirmir E Gittim.pek Bişey Yoktu Zaten Pikniğemi Gittik Baliğami Belli Değildi.çanilli Barajina Hiç Gitmemiştim.gidip Yerini Öğrendik.vakit Yolda Geçti Zaten.çanillida Botla Bi Iki Turna Alana Vardi.içinde Çok Küçükleride Vardi.millet Ne Anlar El Kadar Turnadan Bilmiyorum.yinede Önümüzdeki Haftalarda Denemeye Gideceğim.bu Ayin Sonu Veya Mart Aşi Ankara Ekibi Olrak Bişey Yapmayi Planlanirsa Seve Seve Katilirim.
farmafısh selam çanılıyı düşünüyorsan yanına tavuk ciğerinide al, işte o el kadar turnayı tuttum diye sevinen insanı o suyun içinde boğacaksın havalar biraz daha ısınsında güzel bir organizasyon düşünüyoruz duyuru yaparız...
emrecan ben incekte oturuyorum.eczanem sitelerde.ayrıyeten gerçek ankaralı olup bala lıyım.sen nerdensin kardeş.ben forumda yeni olduğum için eskileri tanımıyorum.
merhaba ben yeni öğrendim bu siteyi,ve çok hoş bir site olmuş.ankarada sürekli av yapıyorum.bildiklerimi ve bildiklerinizi paylaşmak isterim
Aramıza hoşgeldin emrefurtana... dilerim burada keyifli vakit geçirirsin... arkadaşlığımızın daim olması ve forumlarda görüşmek dileğiyle, tekrar hoşgeldin.
merhaba arkadaşım sen dikmendesin sanırım,buradaki tüm üyeleri inceledim ankaralı çok var.ben esat tarafındayım.dilerim ki toplu buluşmalar,avlar yaparız bu site sayesinde
evet ben dikmende oturuyorum barış abiye yakınsın ozaman........ dikkatimi cektide ankaralıların coğunun yakaladığı balık turna sazana giden yok mu????............
ben dikilitaşa gidiyordum sazan için,yalnız geçen yıl çok verim alamadım.turna bitirmiş neredeyse sazanları
bende gittim gecen sene ama ikitane sazanla geridöndüm allahtan küçük değillerdi ya gece ağ atan cok oluyo bide girs paralı bekçisi var ama neye yarar ........
merhaba arkadaşlar bende sitenize yeni katıldım sayılır..... yeni gelen bütün arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyiyorum ...herkese bol şanslar rastgelsin