İzmir bornovadan herkese merhaba.bu harika siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve sonunca aktif olabildim.5 yıldır izmir ve çevresinde kıyıdan olta ile avlanıyorum.son 1 yıldır kamış kullanmaya başladım.bundan önce hep kasnakla avlanıyordum.her hafta c.tesi yada pazar (genelde c.tesi oluyor) balık tutmaya bi yerlere giderim.en son geçen hafta (2-3 aralık) seferihisar sığacıkta avlandım.raporunu ayrı yazıcam. Kısaca herkese söylemek istediğim.hayat bir paylaşımdır.paylaşalım. haftasonu organizasyonları olursa katılmak isterim.ben her hafta sonu %90 müsaitim. herkese tekrar tekrar merhaba ve görüşmek üzere... rasgele................. Akın Altınok
Merhaba Akın aramıza hoşgeldin. Bügün yapılacak olan tanışma organizesinde seni aramızda görmek isteriz. Her nekadar ben katılamasamda diğer arkadaşlarımızla tanışmanı isterim. İnan çok güzel bir gün olacaktır.
Aramıza hoşgeldiniz.. imza ayarlarınıza yaş ,isim ve katıldığınız yeride yazarsanız daha iyi tanışırız...
Adaş foruma Hoşgeldin, paylaşımcı ve katılımcı olmanı dilerim... Bugün forumdaki arkadaşlarla bir tanışma organizasyonumuz var, katılımcı olabilirsin... İlgili link http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=5498
Akın birdi iki oldu. Ben şimdi nasıl başa çıkcam iki Akın'la birden. İki kişi birden "apartman balıkçısı" diyecek bana Hoşgeldin Akın....