Herkese merhabalar.Uzun yıllardır yaz aylarında Adana'nın Karatas ilçesinde amatör olarak kıyıdan olta sallardım.Ta ki Ankara'da üniversiteye gidene kadar.Malumunuz denizsiz bir başkentimiz var.Sonunda okulum bitti ve bu yazdan itibaren en buyuk hobime geri dönecegim. İnternetten biraz araştırma yapayim diye gezerken bu site gözüme çarptı ve 2 gun boyunca sureklı birseyler ögrendiğimin farkına vardım.Düsünmeden üye oldum.Gercekten cok basarılı ve faydalı yazılar mevcut.Hepinizi birer birer tebrik ederim..Umarım ilerleyen günlerde ben de sizlerle birseyler paylaşırım.. Hepinize rasgele...
hoşgeldiniz aramıza. imza ayarları kısmına adını soyadını yaşını ve kan gurubunu da eklersen hitapta yanlışlık olmasın. keyifli paylaşımlar dilerim...
şimdi oldu. herhalde ikimizden başka kimse yok sabah sana bol bol hoşgeldin mesajı gelir. tekrar hoş geldin aramıza
Bence de kimse yok gibi.. İlginize tesekkur ederim.Yarın sabah erkenden Karataşa balıga gidecez..Hastalık yaw resmen..
hadi hayırlısı. güzel haberler bekliyoruz. umarım istediğin gibi olur. bende gidecektim ama hava muhalefetine takıldım. orda havalar düzgün galiba. iyi geceler sana...