acıkcası turkce olarak balıkcılıga meraklıların tecrubelerini paylastıkları ve yardımlastıkları boyle bir forum bulmayı beklemiyordum. cok sevindim ve hemen kayıt oldum. istanbuldayım ve bilgi,tecrube sahibi olmadıgım halde sabahları cıkıp balık tutmak istiyorum. su zamanda sanırım mezgit ve istavrit bol. daha once burada hic tutmadım cunku eskisehirliyim istanbula geleli 2 sene oldu. herhangi bir malzemem, oltam yok. bana bu konuda yardımcı olursanız (nereden alınır, nasıl bir olta ve kanca takımı almam gerekir) sevinirim. besiktas tarafında oturuyorum. bildiğim en yakın av malzemesi satan tophane tarafında. saygılarımla...
aramıza hoşgeldin. beşiktaşta isen karaköy'de aradığın birçok malzemeyi bulursun, eminönünde kısık balıkçılık var. formun ilgili kısmındaki yazıları okursan malzeme seçiminde daha kolay olur. takıldığın yerde ayrı başlık açarak öğrenmek istediklerini sorabilirsin, kolay gelsin.
Hoş geldin.Forumlarda deniz balıkçılığı hakkında çok usta ve tecrübe var.Aradığını bulacağına eminim.Rastgele.
Hoş geldin fisher.aramızda olman çok güzel.Yalnız imza ayarlarınızı yaparsanız seviniriz.Böylelikle sizi daha iyi tanımış oluruz.Sevgiler.Rastgelsin.