slm balık sevdalıları... Ben Ankara dan Metin... aranıza yeni katılıyorum. ankarada çanıllı ve kesikköprüye gidiyorum Turna için gidilecek başka yerler var ise ve beni bilgilendirirseniz sevinirim. Dün Çanıllıdaydım ve boş döndüm alanlarda hep 30-35 cm lik turna aldı. yalnız yanımda bulunan bir grup vardı onlar 70 cm. lik vardı sanırım bir turna aldılar... sizden ankara civarında gidilecebilek yerler hakkında bilgi istiyorum herkese rast gele...
Balık Dostları Hoş geldin balık dostları arasına Tam asılmışken, sakın boşluk verme özgürlük misinasına Hayat kısa, av olma derdin kederin oltasına Huzru ararken, git bakalım dolunay vakti bir su kıyısına
Dolunay arkadaşım sen ya körsün yada yazılanları okumuyorsun imza ayarlarını yapsana aksi taktirde bamlana bilirsin.
metin hoşgeldin,arkadaşım profil ayarlarından,imza ayrlarını yaparsan iyi olur, dolunay uçmuşsun sen kardeş,ama iyi dörtlükler çıkıyo,sen yinede fazla zorlama bence..... yapppppp şu imza ayarlarını,kafana yiyecen silgiyi ,haberin yok.
Sol köşede Profiliniz giriyorsunuz. Sol en üstte imza ayarlarına giriyorsunuz. Doğum Tarihiniz - Adınız - Şehriniz.
Ya ağzına sağlık Numan ya. Kaç tane konuda bana da denk geldi bu Dolunay ama bir konuyu bir kez okuyor bir daha dönüp bakmıyor sanırım Çünkü daha tık yok ...
Tamam hocam bir numara oldu ellerini sağlık çok teşekkür ederiz. Foruma hoşgeldin sefalar getirdim. Ya abi her mesajında uyarılıyor ama hiç tınlamıyor. İnsanları aşağılamak bu olmaz. Yani kimse kusura bakmasın bu kötü üslübüm için ama defalarca uyarılmış arkadaş çok mu zor bu mesaj ayarı.
Sizlerin arasında yeni olmama rağmen , hatırladığım kadarıyla 4-5 kez ben de uyardım ama arkadaş biraz Large galiba. Tam anlayamadım. Bak Metin biladerime 5 dk da nasıl da halletti olayı
Şimdi imza çok olmaz olmaz değil ama bu insana verilen değeri gösterir. Bu arkadaşın bu şekilde davranması tamamen yavv siz kimsiniz susun ben size değer versem zaten yaparım o kadar söylemenize üslübü yanlış bir olay. Tabii Metin Abi'nin şimdi bu ayar kaç dakikasını aldı. 3 dakika. Ama bu olay bir ailenin düzenini bozmakla ilgili ben misafir olarak sizin evinize geliyorum sonra televizyonun yerini değiştiyorum. Ne dersiniz bu adam ya hasta yada bu ailenin düzenini bozmak için uğraşıyor. Ne yazık ki öyle
Ben ona link olarak özelden gönderdim Şu yazdıklarımızı şu an okuyor olması lazım. Bakalım ne yapacak
Balıkçı Ahlakı İş güç Yaş baş Yer yön Sokmayın aranıza Kendini bilen Sözünü de bilir Ne büyüğünü incitir Ne de küçüğünü
Has Allah'ım ben birşey demiyorum artık demekki televizyon hikayesindeki ilk madde doğruymuş. Dolunay sana forumda bulunacağın süre içerisinde başarı ve uzun ömür diliyorum.