Uzun süredir böyle bir kaynağın arayışı içerisindeydim ve en sonunda bulabildim. Ben, tatlı su balık avcılığı ile amatör düzeyde ilgilenen biri olarak sizlerden epey faydalı bilgiler alacağım inancındayım. İyi forumlar herkese ...
bedava bilgi almak yokkkkk. önce imza ayarı yapmalısınız yaşınız ve ikamet yerinizi yazmalısınız. sonra önce bildiklerinizi anlatacaksınızki bilgi alasınız .. foruma hoş geldiniz
aramıza hoşgeldiniz umarım yararlı bilgiler alabilirsiniz.. izma ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz...
Hoşgeldin Günal... Bakma sen arkadaşlara dalga geçiyolar... Aman imzanı falan atma sanal ortamda... Sonra birde hesap no su falan isterler senden...
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Ben olsam hesap numaramı herkese veririm Para çekemezler, ancak yatırırlar çünkü
Hoş geldiniz aramıza Yılmaz kardeş,Yılmaz bey,Yılmaz ağabey-mi?! yinede hoş geldin, aradığın bütün bilgileri bulacağından emin olabilirsin şansın bol olsun.
Dakka bir gol bir... Yaw arkadaşlar bana birşey bırakmamışsınız... Neyse.... Selam kardeşim aramıza hoşgeldin. Merak etme aradığın herşey burda....
Yapma Mustafa Arkadaş yanlış anlayacak ve olay buraya sıçrayacak... Arkadaşımızın açtığı konuda iyice dibe gidecek...
Hayrola Mustafa Beni cagirmissin Kusura bakma seslendigini duymadim Yaslilik iste n'aapcen Yaww Günal kusura bakma, senin Hos geldin arada kaynamasin Hos Geldin Kardesim Beni ararsaniz ben buralardayim, seslenin yeter Rasgele
deniz beni çağırıyor Yok,yok Mürsel abi, Numan'dan sonraki gece nöbeti sizinmiydi yoksa,Ahmet kardeşiminmiydi onu karıştırdım pardon.